< Terug naar alle leden

Alius Branche: Lines Of Business, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Alius, dé specialist en adviseur in duurzame energie- en warmte-oplossingen. We zijn een adviserende groothandel en kenniscentrum dat al sinds 2007 de wereld voorziet van positieve energie. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar kennis, ideeën en oplossingen die de energietransitie makkelijker maken. Bij Alius kun je als installateur of groothandel terecht voor duurzame producten op het gebied van elektriciteit, opslag en warmte. Zo bieden we alles voor een complete pv-installatie, smart-home producten, warmtepompen, laadpalen, batterijopslag en montagesystemen.

We zijn daarnaast adviseur en specialist in het creëren van een gezonde, comfortabele en duurzame werkplek in de industriële sector. Van quickscan tot advies en van ontwerp tot realisatie en service. Tijdens het volledige traject staat een team van experts klaar om je te begeleiden. Of dit nu gaat om het identificeren van een netcongestieprobleem, het verbeteren van het werkgeluk en welzijn van jouw team of het groener maken van jouw bedrijf - wij hebben de juiste oplossingen voor jouw industrieel bedrijf.

Heb jij als installateur of MKB bedrijf te maken met een complex energievraagstuk? Ook hiervoor kun je bij Alius terecht. Door middel van samenwerking en het leveren van advies op maat kunnen we jou ondersteunen bij complexe vraagstukken zoals het uitbreiden van je vermogen, netcongestie of verduurzaming van volledige bedrijfspanden.

We vinden het belangrijk om onze jarenlange kennis en ervaring te delen met onze partners. Daarom bieden we ondersteuning op het gebied van trainingen, het uitwerken van projecten en bieden we service voor, tijdens en na de installatie van projecten. Onze lijfspreuk is: ‘Energie voor elkaar’. Drie eenvoudige woorden die exact vertellen wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Samen maken we de wereld een stukje beter, voor onszelf én voor onze kinderen.


Contactgegevens
Meerheide 101
5521 DX Eersel
T: 0497-555362
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -