< Terug naar alle leden

Van der Kruijs Schildersbedrijf Branche: Bedrijfshuisvesting, Vastgoed

Bedrijfsomschrijving

SCHILDERKRACHTIG
Wil je van jouw visuele identiteit een onvergetelijke experience maken? Of het nu om een enkele locatie gaat of om projecten binnen en buiten onze landsgrenzen, wij staan voor je klaar. Het verfraaien van bestaande ruimtes, het creëren van nieuwe uitstralingen of het verduurzamen van vastgoed, bij ons bent u aan het juiste adres.
Als schildersbedrijf met sterke communicatieve vaardigheden en ongeëvenaarde flexibiliteit nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Als uw partner schilderen en coördineren we uw project en zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Wij zijn Schildersbedrijf Van der Kruijs, wij zijn Schilderkrachtig.

IN ELKE SECTOR THUIS SINDS 1854
Wij ondersteunen o.a. bedrijven in de sectoren: woningbouw, kantoren, zorg, industrie, retail, hospitality en modulaire bouw bij het handhaven en verbeteren van hun uitstraling en prestaties. Hierbij brengen we niet alleen onze uitgebreide expertise mee naar het schilderwerk, maar ook ons brede netwerk in verschillende industrieën.

EXPERTS IN SCHILDER-, BEHANG-, GLAS-, VLOEREN- & FOLIEWERK
In welke markt je ook actief bent, Schildersbedrijf Van der Kruijs is gedreven om van jouw project een succes te maken. We zijn gespecialiseerd in schilderwerken, behangprojecten, glasprojecten, vloeren en foliewerk, en deze expertise zetten we in om jouw project te versterken.

INNOVATIEF EN EFFECTIEF SAMENWERKEN
Bij ons schildersbedrijf streven we naar vernieuwing en efficiëntie in al onze projecten. We maken gebruik van geavanceerde tools en technologieën om het schilderproces te verbeteren en de kwaliteit te verhogen, terwijl we tegelijkertijd kosten besparen.
Wij geloven in vooruitgang en doeltreffendheid, en we zetten onze expertise en moderne tools in om jouw schilderproject tot een succes te maken. Samen bouwen we mee aan een schitterende toekomst voor jouw omgeving.

SCHILDERSBEDRIJF VAN DER KRUIJS REIST MET JE MEE
Actief door heel Nederland en daarbuiten? Dat is geweldig, wij namelijk ook. Ons schildersbedrijf heeft een nationale dekking en staat klaar om jouw projecten door de Benelux en daarbuiten te ondersteunen.
Met ons brede netwerk van experts door heel Nederland, bieden we jou het gemak van één aanspreekpunt voor al je projecten. Dit betekent dat je kunt

EEN ERFGOED VAN VAKMANSCHAP
Net zoals jij jouw ambities najaagt, streven wij al vier generaties naar excellentie in de wereld van schilder- glaswerk. Onze huidige directeur, Mathieu van der Kruijs, zet de traditie voort die zijn overgrootvader in gang zette toen hij zich in 1854 vanuit Beverwijk in Eindhoven vestigde en het schildersbedrijf oprichtte. De vijfde generatie, Daan van der Kruijs, staat klaar om zijn ambities en visie in te brengen.

Gedurende de vele jaren van ons bestaan hebben we geleerd ons keer op keer opnieuw uit te vinden en stand te houden in alle uitdagende tijden. Van de ontberingen tijdens de oorlogsjaren tot de complexiteit van de recente crisisjaren, hebben we altijd vastgehouden aan ons sterke ondernemerschap en zijn we op koers gebleven.

Voor ons is schilderwerk niet zomaar een taak; het stroomt als een essentiële levensader door ons mooie familiebedrijf. We halen kracht uit het enthousiasme en de expertise van onze professionele vakmensen, die onze passie voor kwaliteit en communicatie delen. Net zoals jij streeft naar het bereiken van jouw doelen, zijn wij en onze vakmensen er om jouw visie voor schilderwerk te verwezenlijken.

CREATIEF, DAADKRACHTIG EN SCHILDERKRACHTIG
Bij Schildersbedrijf Van der Kruijs streven we naar innovatie en daadkracht in al onze projecten, maar willen we ook de kunst van creatief denken inbrengen in elk aspect van ons werk. Dit komt tot uiting in onze slogan ’Schilderkrachtig’, die nauw verbonden is met onze naam Van der Kruijs. In onze huisstijl is het kruis het symbool van kracht, kennis en kwaliteit.

Schilderkrachtig belichaamt niet alleen onze passie voor het schildersvak, maar ook onze expertise op andere gebieden zoals glas, folie en vloeren. Wij zijn krachtig vanwege onze omvang, maar tegelijkertijd flexibel vanwege onze mentaliteit. We schakelen snel door korte communicatielijnen met onze opdrachtgevers te handhaven en te werken binnen strakke, soms ‘onmogelijke’ deadlines.

Ons palet is veelzijdig en we bieden de meest krachtige kleur, folie, glas of vloer voor elk project. Net zoals jij je ambities koestert, koesteren wij onze passie voor het leveren van hoogwaardig vakmanschap. Wij zijn hier om jouw visie tot werkelijkheid te maken, met de kracht van ervaring en flexibiliteit.
Wij zijn schildersbedrijf Van der Kruijs, wij zijn Schilderkrachtig.


Contactgegevens
Verdunplein 10
5627 SZ Eindhoven
T: 040-2457700
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1854
Vestigingen: -
Jaaromzet: -