< Terug naar alle leden

SD Worx Branche: Personeel & organisatie, Uitzendbureau

Bedrijfsomschrijving

Tegenwoordig willen mensen geïnspireerd worden door wat ze doen en de vrijheid hebben om zich te focussen op wat belangrijk is. Wij geloven dat mensen de basis vormen van het succes achter elk bedrijf en daarom helpen wij jou je medewerkers te helpen. Onze oplossingen zijn voor de hele loopbaan van werknemers: van verlonen tot het aantrekken van mensen, belonen en ontwikkelen van het talent dat jouw bedrijf tot een succes maakt.

We helpen de kleinste bedrijven tot de grootste multinationals al meer dan 75 jaar met al hun personeelszaken en uitdagingen. Onze klanten zijn het erover eens dat onze oplossingen een enorm verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

Het organiseren van je personeel kost veel tijd en energie. We begrijpen dat jouw hart ligt bij de groei van je medewerkers én de groei van je organisatie en daarom is SD Worx er om jou te helpen. We bieden je de juiste HR-tools, diepgaande HR-kennis en waardevolle HR-data die je nodig hebt om je personeelszaken efficiënt te organiseren. Zo kun jij je weer richten op het hart van je organisatie: je medewerkers.

Zo helpen wij je met HR
1. Wij voorzien jou van de de juiste HR-tools, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan het hart van je organisatie: je medewerkers.

2. Of het nu gaat om het structureel uitbesteden van HR-taken, tijdelijke operationele ondersteuning of specialistische kennis op het gebied van salaris, HR of arbeidsrecht; onze experts staan voor je klaar.

3. We leveren jou de HR-data, rapportages en dashboards die jij nodig hebt om betere beslissingen te kunnen nemen en nauwkeurige voorspellingen te kunnen doen.

4. Met SD Worx aan jouw zijde kun je vol vertrouwen en efficiëntie jouw HR-taken aanpakken en je focussen op het creëren van een inspirerende werkomgeving en het optimaliseren van de prestaties van je medewerkers.

Laat ons jou helpen om jouw personeelszaken naar een hoger niveau te tillen en het succes van jouw organisatie te stimuleren.

HR-software als een slimme assistent
Het belangrijkste voordeel van goede HR-software, is een enorme verlichting van administratieve lasten. Onze HR-software is voor jou als een slimme assistent die tijdrovende administratieve taken automatiseert en de juiste inzichten verschaft voor het ondersteunen van je medewerkers.

Met de nieuwste HR-technologie maak je niet alleen HR-werkzaamheden een stuk gemakkelijker, ook je medewerkers hebben veel profijt van ‘simpel en digitaal’. Laat medewerkers hun eigen gegevens en documenten beheren in een digitaal dossier en richt workflows in rondom verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken.

Top 5 Redenen om voor de Consultants van SD Worx te Kiezen
1. All-in-One Expertise: Waarom meerdere partijen inschakelen als je alles onder één dak kunt hebben? Van HR- en salarisconsultants tot arbeidsjuristen en fiscalisten, wij hebben het allemaal.

2. Praktijkgericht Advies: Geen vage theorieën, maar concrete, praktische oplossingen die je direct kunt toepassen in jouw organisatie.

3. Flexibele Ondersteuning: Of je nu tijdelijke hulp nodig hebt of op zoek bent naar een langdurige partner, onze consultants zijn zowel onsite als offsite beschikbaar.

4.Technologische Voorsprong: Onze consultants zijn experts in het optimaliseren van HR-software, waardoor je efficiënter kunt werken en betere beslissingen kunt nemen.

5. Resultaatgericht: We zijn niet tevreden totdat jij dat bent. Onze consultants hebben een track record van succesvolle projecten en tevreden klanten.

SD Worx Jobs: wij zijn er voor jou!

- Ambitie
Met SD Worx Jobs willen we het referentieplatform worden waarin we voor jou als werkzoekende een baan kunnen aanbieden, jou in jouw loopbaan kunnen begeleiden zonder aandacht te verliezen voor jou als invididu.

- Missie
SD Worx Jobs heeft een duidelijke missie: wij helpen jou bouwen aan een duurzame loopbaan zodat jij kunt schitteren, op het werk en in het leven.

- Het verhaal dat wij willen vertellen
Wat maakt onze missie nu uniek?

- Wij denken in loopbanen en niet in banen
We staan voor duurzame loopbanen die aansluiten bij jouw levensloop. We houden rekening met je persoonlijke doelstellingen en omstandigheden. We zorgen ervoor dat je opnieuw kansen kan grijpen en ervaringen kan opdoen en we ondersteunen jou in het realiseren van een gezonde werkomgeving.

Met SD Worx Jobs willen wij ons richten op jou en jouw leefwereld en welke behoefte en verwachtingen hierbij horen. Wij willen écht een verschil maken speciaal voor jou!


Contactgegevens
Stationsweg 21
5211 TV 's-Hertogenbosch
T: 073-7042590
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1945
Vestigingen: 17
Jaaromzet: > €5.000.000