< Terug naar alle leden

Snep Exclusieve Metalen BV Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

- Snep Exclusieve Metalen
U bent op zoek naar een specialist in trappen en balustraden, die uw ontwerpidee voor een trap op maat uitwerkt tot een fraai en vooral haalbaar project. Die thuis is in het verwerken van staal, rvs en non-ferro, maar ook glas, natuursteen en hout weet te combineren met diverse metaalsoorten.

Snep Exclusieve Metalen, gevestigd in Eindhoven, is uw specialist. Sinds 1929 maken wij stalen trappen op maat, balustrades en exclusieve metaalbewerkingen, zoals verlichting, binnenpuien en bijzondere kunstobjecten. Dat doen wij voor architecten, aannemers, interieurontwerpers.

- Trappen en balustrades op maat
U profiteert niet alleen van onze jarenlange ervaring met trappen en balustraden op maat. Wij weten ook alles van de meest uiteenlopende materiaalsoorten en de toepassingsmogelijkheden. En we hebben kennis van de wét- en regelgeving, zoals het bouwbesluit.

Zo nemen wij behalve de productie, de volledige montage voor onze rekening tot en met de oplevering. Dat is ontzorgen met hoofdletters!

Laat u zich hieronder inspireren. Projecten, gecreëerd door Snep! Of neem rechtstreeks contact op met een van onze adviseurs.

OVER ONS
Snep werd opgericht in 1929 door Johan Snep in Eindhoven. Als kleine smederij richtte hij zich op het kleine smeedwerk in de regio. Na verloop van jaren nam zoon Piet Snep het bedrijf over en ook kleinzoon Jan maakte later deel uit van het bedrijf. Vanaf begin jaren ‘70 is Snep zich steeds meer gaan toeleggen op de productie van stalen trappen.

Na 3 generaties in de familie te zijn gebleven, werd het bedrijf in 2001 overgenomen door 2 voormalige medewerkers, John van Rooij en Tonnie Stoops. Zij hebben het bedrijf ontwikkeld van trappenfabrikant tot specialist op het gebied van interieurdesign.

- Bouwend Nederland
SNEP is al meer dan 90 jaar een klinkende naam in bouwend Nederland. Met een klein team en een zeer platte organisatie richten wij ons vooral op bedrijven en utiliteitsbouw. We doen dat steeds meer projectmatig, vooral in het hogere marktsegment. Onze jarenlange kennis op het gebied van metalen trappen en balustrades hebben wij kunnen toepassen bij complexe interieurprojecten.

- Mooi, maar ook haalbaar
Het start met een eerste gesprek met de architect, waarbij wij adviseren over toe te passen materialen, de maakbaarheid en de montage. Maar ook over afwerking en wettelijke eisen. Onze inbreng leidt tot een mooi, maar ook een haalbaar project! Vervolgens gaan we om de tafel met de aannemer voor de planning en alle bouwkundige aspecten. Behalve de productie, nemen wij de volledige montage voor onze rekening tot en met de oplevering. Ontzorgen met hoofdletters.


Contactgegevens
Hooge Zijde 5
5626 DC Eindhoven
T: 040-2307575
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -