< Terug naar alle leden

Zipperr Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Empowering People & Business

Zipperr versterkt de mentale veerkracht van mensen in organisaties, vanuit de overtuiging dat gelukkige mensen zorgen voor maximale resultaten. Zipperr staat voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei.

Zipperr gelooft in preventie. Door vroegtijdig een volledig beeld te ontwikkelen van een organisatie en haar medewerkers kan Zipperr direct vervolg geven, voordat het te laat is. Hiermee is Zipperr veel meer dan een coaching organisatie. Wij zijn het empowerteam en ontzorgen organisaties!

- Doing the best for your people
In de huidige maatschappelijke omstandigheden en vele transities, worden medewerkers steeds meer belast en zijn stress gerelateerde klachten en personeelstekorten veel gehoorde problemen. Mentale veerkracht, vitaliteit en een positief werkklimaat worden daardoor steeds essentiëler en de vraag naar passende ondersteuning steeds groter.

Zipperr is ontwikkeld om die vraag te beantwoorden. In plaats van individuele coaching of verandertrajecten, werkt Zipperr aan het fundament van de mentale veerkracht en welzijn binnen organisaties. Zipperr empowers niet alleen het individu, maar geeft een bedding van vitaliteit aan het gehele team of de gehele organisatie, in een Zipperr traject doet iedereen mee op van basis van de eigen persoonlijke behoefte.

Het geheim van Zipperr is een slimme en beproefde combinatie van meetinstrumenten en de nieuwste methodieken op het gebied van stressreductie en persoonlijke ontwikkeling, begeleid door ervaren empowerers die door Zipperr zelf opgeleid worden om de kwaliteit te waarborgen.

Binnen een tijdsbestek van enkele maanden zal het werkklimaat opbloeien. Medewerkers hebben minder spanning, zijn gemotiveerd, mentaal veerkrachtig en voelen zich verbonden met elkaar. Het ziekteverzuim zal afnemen terwijl de resultaten zullen toenemen. Bovendien biedt het platform de HR afdeling handvatten om deze dynamiek op lange termijn te waarborgen.


Contactgegevens
Kerkstraat 7 A
5671 GN Nuenen
T: 06-53667567
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2008
Vestigingen: -
Jaaromzet: -