< Terug naar alle leden

Bill & Co Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

Met Bill & Co haalt u een brede expertise in huis: een combinatie van doeltreffende acquisitie en persoonlijk relatiebeheer met de voordelen van het uitgebreide netwerk van Olivier.

Met name in acquisitie heeft Bill & Co veel ervaring en deskundigheid. Of het nu gaat om acquisitie in de juridische sector of andere branches, voorop staat een duurzame relatie met de klant.


ACQUISITIE / COMMERCIEEL ADVIES / VASTGOED BEMIDDELING
Het is niet vanzelfsprekend dat u als organisatie of ondernemer de tijd of de vaardigheden heeft om uw producten of diensten optimaal af te zetten op de markt of om klanten te werven voor uw diensten. Zo is bijvoorbeeld netwerken en acquireren niet vanzelfsprekend.

Koude acquisitie is een specialiteit van Olivier, of het nu gaat om het landelijk werven van cliënten of om in contact te komen met de juiste inkopers. Olivier begeleid u om gemakkelijk in contact met de juiste personen die u nodig heeft dankzij zijn uitgebreide netwerk dat hij heeft opgebouwd.

Maar ook coacht hij u en of uw commerciële team bij de vraag hoe dit te optimaliseren.
Zijn motto is altijd starten met een gun factor.

PROJECTONTWIKKELING
Wilt u uw vastgoed verkopen? Dan is Bill & Co de gewezen partner voor u. Wij zoeken naar de oplossing die u het meeste rendement oplevert. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht als u juist op zoek bent naar vastgoed.

SPECIALISME: VASTGOED CHINESE ONDERNEMERS

Olivier weet wat er speelt in de Nederlandse vastgoedmarkt en is zelf van Chinese komaf. Hij kent dus de Chinese cultuur en hij kan binnen 8 weken uitzoeken of uw pand geschikt is voor winstgevende projectontwikkeling.

- No cure no pay
Samen met onze architect en in contact met de gemeente bekijkt Olivier Ching de mogelijkheden van uw vastgoed. De kosten hiervan zijn voor ons. U loopt dus geen risico en u heeft geen investeringskosten. Olivier onderhoudt de communicatie en hij legt u steeds uit hoe het traject verloopt. U weet dus waar u aan toe bent.


ERVARING
Olivier Ching heeft meer dan twaalf jaar ervaring met acquisitie in de juridische sector. Toen Olivier de markt snel zag veranderen startte hij met een nieuw initiatief: De Advocaten Unie, een coöperatie van een landelijk netwerk van middelgrote advocatenkantoren. Olivier was tevens vijf jaar commercieel directeur van de Advocaten Unie.
Sinds 2015 is hij nu nog steeds actief in de horeca branche.
Ook daar heeft hij weer een landelijk netwerk van relaties opgebouwd.
Traditioneel #netwerken is zijn specialiteit.

VASTGOED
Olivier is al jarenlang actief als bemiddelaar bij aan- en verkoop van vastgoed en bedrijven. Hij opereert niet als makelaar die het product aan iedereen aanbiedt, maar zoekt contact binnen zijn netwerk met een of twee partijen die werkelijk interesse hebben.

CHINESE VASTGOEDMARKT
Met zijn verschillende ondernemingen is Olivier Ching veel in contact met Chinese ondernemers. Hij heeft regelmatig Chinese ondernemers geholpen, met name in advies betreffende verkoop van hun ondernemingen.


https://www.instagram.com/olivier_ching/


Contactgegevens
Hooghbeemd 43
5581 WS Waalre
T: 06-50678588
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: -
Jaaromzet: -