< Terug naar alle leden

Allround Pest Control Branche: Facilitaire dienstverlening, Milieudienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Last van ongedierte?

Wij lossen het snel en professioneel voor u op.

-15 JAAR ERVARING
- 8 KLANTTEVREDENHEID
- 166 TEVREDEN KLANTEN

> Ongediertebestrijding
Als u last heeft van ongedierte in uw huis of bedrijf, kan het een grote overlast zijn. Het is belangrijk om snel en effectief actie te ondernemen om het probleem op te lossen. Allround Pest Control is hier om u te helpen. Onze professionele ongediertebestrijding diensten bieden een snelle en efficiënte oplossing voor elk soort ongedierte probleem.

> Wie zijn wij?
Allround Pest Control is een gespecialiseerd bedrijf in ongediertebestrijding. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte in huizen, bedrijven, kantoren en opslagplaatsen. Wij begrijpen hoe ongedierte uw dagelijkse leven kan beïnvloeden en daarom bieden wij snel, betaalbaar en professioneel werk voor al uw ongediertebestrijding vereisten.

Onze diensten
Onze professionele ongediertebestrijding diensten zijn beschikbaar voor bedrijven en particulieren in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten ongedierte, waaronder muizen, ratten, mollen, kakkerlakken, vliegen, muggen, wespen, bedwantsen en meer.

> Onze diensten omvatten:
1) Inspectie
Onze inspectie diensten zijn bedoeld om de ernst van uw ongedierte probleem te bepalen. Wij voeren een grondige inspectie van uw woning of bedrijf uit en geven advies over de beste manier om het probleem op te lossen.

2) Bestrijding
Onze bestrijdingsdiensten zijn ontworpen om ongedierte effectief en snel te elimineren. Wij gebruiken de nieuwste technieken en producten om ongedierte op een humane en veilige manier te bestrijden.

3) Behaalde certificeringen
Integrated Pest Mangement certificaat 2023
Ecologische Rattenbestrijders Nederland Certificaat 2023
Beestjes Kwijt certificering 2023

4) Preventie
Onze preventie diensten zijn bedoeld om te voorkomen dat ongedierte terugkomt. Wij bieden verschillende preventieve maatregelen die u kunt nemen om te voorkomen dat ongedierte terugkomt.

5) Advies
Onze professionele ongediertebestrijders geven u advies over de beste manier om uw huis of bedrijf te beschermen tegen ongedierte. Wij bieden een breed scala aan diensten en producten die u kunt gebruiken om ongedierte te voorkomen en te bestrijden.

> Waarom Allround Pest Control?
- Professionele en ervaren ongediertebestrijders
- Snel en effectief werk
- Humane en veilige bestrijding methoden
- Preventieve maatregelen om ongedierte terug te voorkomen
- Betaalbare tarieven

NEEM CONTACT OP
Als u last heeft van ongedierte, neem dan contact op met Allround Pest Control. Wij bieden een snelle en efficiënte oplossing voor elk soort ongedierte probleem. Onze professionele ongediertebestrijders staan ​​klaar om u te helpen.


Contactgegevens
Damweg 47 N
4905 BS Oosterhout
T: 06-10430735
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -