< Terug naar alle leden

Kwaliteit Plaatwerk Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

De one-stop shop voor uw metalen plaatonderdelen tot 4 meter.

Kwaliteit plaatwerk is de leverancier van plaatonderdelen op maat. Maximaal ontzorgt, kwaliteit en flexibiliteit is wat u van ons kunt verwachten.

WAAROM KWALITEIT PLAATWERK?
Wij zijn de just in time leverancier van op maat gemaakte plaatonderdelen. U wilt geen onnodige voorraad of u weet pas wat benodigd is na afronding van het engineeringstraject. Zo zijn onze diensten een verlengstuk van uw proces. En dat dient naadloos op elkaar aan te sluiten.

Kiest u voor Kwaliteit plaatwerk dan kunt u het volgende verwachten;
- Offerte; Wij streven naar een offerte binnen 1 werkdag.
- Prijs; Per onderdeel opgebouwd uit materiaal- en bewerkingskosten.
- Leverdatum; In basis “u vraagt wij draaien”. Mocht dit niet haalbaar zijn, krijgt u binnen 1 werkdag na bestelling een bericht.

Leverbetrouwbaarheid; Afspraak is afspraak. Binnen onze middelen streven wij altijd naar het waarmaken van de overeengekomen leverdatum.

Communicatie; Open en korte lijnen. Goede communicatie is de basis.

Inzichtelijke levering; Gelijke onderdelen samengepakt, per onderdeel een label en overzichtelijk per bestelling samengepakt.

Kwaliteit; Wij produceren en leveren uw onderdelen met de juiste toleranties en zorg.

DE BEWERKINGEN
- Vlakbed lasersnijden
Met een vlakbedlaser worden contouren gesneden uit een vlakke plaat. Kwaliteit plaatwerk beschikt over een 10 kW fiberlaser.

Met de modernste fibertechniek snijden wij nauwkeuring en met hoge snelheid de gewenste contour van uw plaatonderdelen uit een vlakke plaat. Dit kunnen wij uit de materialen staal, rvs, aluminium en messing tot 30 mm dik en tot afmetingen van 4 bij 2 meter. De beschikbare materialen vindt u terug in het materiaaloverzicht.

Met onze 10 kW Fiberlaser van Bystronic zijn wij in staat kosten efficiënt, nauwkeurig en met hoge snelheden uw producten te snijden. Dit in combinatie met het modernste Bysoft Cutting software, geefft ons de kans uw materialen optimaal samen te voegen in de plaat waardoor wij ons afvalproduct minimaliseren en daarnaast wordt de volgorde van het snijplan zo ingericht dat de snijtijd tot het minimale wordt verkort.

- Kanten met een kantpers
Het proces waarbij een vlakke plaat in een hoek wordt gevormd noemt men kanten. Dit wordt gedaan met een kantbank. De kantbank heeft een onder- en bovenbalk. De onderbalk heeft een V-groef en staat stil, de bovenbalk heeft een wig in de V-vorm en beweegt lineaire naar boven en benden. Door een vlakke plaat tussen de onder- en bovenbalk te plaatsen en vervolgens de bovenbalk in de onderbalk te drukken wordt de plaat gekant. Hoe verder de bovenbalk in de onderbalk drukt hoe groter de kanthoek.

Met onze Bystronic Xpert Pro full options zijn wij in staat al uw werkstukken met de hoogste nauwkeurigheid te maken. Daarnaast hebben we ook hier gekozen voor veelzijdigheid door een 4 meter en 320 ton kantbereik. Ook hier maken wij gebruik van de modernste Bysoft bending software. Hierdoor kunnen wij het 3d model van uw plaatonderdeel met minimale afwijking en de hoogste efficiëntie vertalen naar de praktijk.

- Ontbramen met een schuurband
Tijdens het laserproces ontstaat een braam aan de uitgangzijde van de laserstraal. Doordat wij met een fibertechniek lasersnijden garanderen wij een snede zonder braam bij staal en rvs tot een dikte van 10 mm. Mocht er toch een braam ontstaan dan wordt de braam verwijderd.

- Kantafronding met roterende borstels
Na het ontbramen blijven scherpe kanten behouden. Indien wenselijk kunnen wij een radius kantafronding maken. Dit proces wordt dubbelzijdig uitgevoerd.

- Loewer ontbraam- en kantafronding machine
Met onze Loewer machine kunnen wij zowel ontbramen met een schuurband als kanten afronden met roterende borstels. Dit tot een maximale doorlaat van 1500 mm. Wij leveren uw plaatonderdelen zonder bramen. Kantafronding is uw keuze.

Heeft u andere specifieke wensen voor de afwerking van u plaatonderdelen? Wij kunnen u plaatonderdelen bijvoorbeeld ook voorzien van een geslepen of geborstelde finish of de oxidehuid wegnemen. Wij denken ten alle tijden graag met u mee.

- Afbramen, kantafronding, borstelen en schuren
Afbramen door middel van een ronddraaide schuurband, kantafronding door middel van roterende borstels. Zijn er specifieke wensen betreft de radius van de afronding of de finish van uw product? Alles is altijd bespreekbaar. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw artikelen ook voorzien van een geslepen of geborstelde finish of het wegnemen van de oxidehuid.


Contactgegevens
Kruisbroeksestraat 15
5281RV Boxtel
T: 085-0761354
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: -
Jaaromzet: -