< Terug naar alle leden

Trime North B.V. Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

OVER TRIME NORTH
Trime North is dé specialist in lichtmasten, generatoren, beveiligingsmasten, wasplaatsen en stofverwijdering systemen. Ontwerp en productie vinden volledig plaats in de Italiaanse fabriek met een oppervlakte van 24000 m². Trime een verticaal geïntegreerd bedrijf inclusief ontwerp, metaalbewerking, poedercoating, mechanische en elektrische assemblage en eindtesten, alles wordt intern gedaan.

Het engineeringteam ontwikkelde een breed scala aan innovatieve, compacte en veelzijdige producten door toepassing van de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing, vermindering van uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Zo hebben wij de T-Zero Pro range ontwikkeld. Een serie aan producten die ontworpen zijn voor een betere, schonere, stillere en veiligere toekomst, terwijl ze superieure prestaties leveren. Onze machines worden ontwikkeld en gebruikt in alle markten, alle milieuomstandigheden en vele verschillende toepassingen zoals verhuur, bouwterreinen, wegwerkzaamheden, speciale evenementen, olie & gas, mijnbouw, civiele bescherming en militair gebruik.

In enkele jaren tijd verdubbelde het Trime zijn omvang en de kwaliteit van onze producten bracht ons ertoe een strategisch netwerk van verkoop en service over de hele wereld te beheren. Onze verschillende vestigingen staan continu met elkaar in contact om de nieuwe trends te bespreken en hierop in te spelen. Ook zijn wij altijd bezig met het zoeken naar nieuwe technologieën om beter aan de vraag te voldoen, met als doel de impact op het milieu te verminderen.

PRODUCTIE
Het hele productieproces, van de ontwerpfase tot de levering, wordt tot in de kleinste details zeer nauwkeurig gecontroleerd.

Onze vaardigheden en gereedschappen stellen ons in staat de volgende productieprocessen intern uit te voeren: ponsen, buigen, dieptrekken, knippen, lasersnijden, lassen, verzinken, verven, assembleren en eindtesten met een zeer strenge kwaliteitscontrole op het eindproduct.

Al het bovenstaande samen met onze flexibiliteit als een van onze belangrijkste kenmerken, geeft ons de mogelijkheid om in zeer korte tijd prototypes te maken voor op maat gemaakte oplossingen.

De selectie van de grondstoffen is gericht op de hoogste kwaliteit die op de markt beschikbaar is. Het gebruik van de nieuwste technologieën stelt ons in staat de waarde van onze producten te maximaliseren, de veiligheid te verbeteren, de kosten te verlagen en, last but not least, het milieu te respecteren met producten die een lage tot geen CO2-uitstoot hebben.


Contactgegevens
Wortelsteeke 7 a
4751 XM Oud Gastel
T: 0850-218255
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -