< Terug naar alle leden

Aqua Chain Branche: Lines Of Business, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een landelijk opererende leverancier van waterkoelers en toebehoren.

Sinds de oprichting in 1995 is in eerste instantie gestart met enkel flessenkoelers voorzien van bron- of mineraalwater, waarna in 2000 ook de waterkoelers aangesloten op de waterleiding (Point-of-Use) aan het assortiment zijn toegevoegd.

Als één van de weinige leveranciers bieden wij zowel flessenkoelers, waterleidingkoelers als inbouwkoelers en designkranen aan. Aqua Chain heeft de kwaliteit van haar producten en het niveau op het gebied van service en hygiëne zeer hoog in het vaandel staan. Om onze kwaliteit van dienstverlening te kunnen waarborgen beschikken wij over het lidmaatschap van alle relevante branche-organisaties en wordt de kennis van onze medewerkers op deze gebieden continue gemonitord en geoptimaliseerd.

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij vanzelfsprekend, getuige ons lidmaatschap van MVO-Nederland.
Dit alles vormt de perfecte basis voor een uniek onderscheidend, eerlijk en objectief advies op het gebied van waterkoelers.

- Aqua Chain Oasus waterfles
Met een AQUA CHAIN Oasus waterfles koop je niet alleen een super mooie, maar ook duurzame waterfles. Je levert een concrete bijdrage aan een betere wereld en milieu. Deze is volledig biobased HDPE geproduceerd en heeft een lagere CO2 uitstoot bij productie dan standaard fossiele grondstoffen.

- Volledig gepersonaliseerd: Standaard leverbaar in zeven basiskleuren.
De AQUA CHAIN OASUS waterfles heeft een inhoud van 500ml en is standaard leverbaar in zeven basiskleuren. Je kiest dus gewoon de kleur die het beste bij jouw organisatie past. Door de fles te laten bedrukken met het logo van jouw club, bedrijf of jouw tekst kun je hem personaliseren naar eigen wens. Deze bedrukking op de fles is mogelijk tot 3 bedrukkingskleuren. Neem contact op met ons team en wij bespreken graag de mogelijkheden om tot een passend ontwerp te komen.


Contactgegevens
Vijzelweg 18 F
5145NK Waalwijk
T: 0416-349117
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: -
Jaaromzet: -