< Terug naar alle leden

Fitec Supply Branche: Lines Of Business, Groothandel

Bedrijfsomschrijving

Voor de beste verbinding door zee, op land, met mensen.

- Jouw partner in kabeloplossingen
Wij leveren alle mogelijke onshore, offshore en subsea kabeloplossingen inclusief accessoires zoals kabelverbindingen, warmtekrimp producten, waarschuwingsnetten en gereedschap. Waar gewenst voeren wij in goede samenwerking ook de installatie en kabeltest(en) ter plekke uit.

Optimale samenwerking draait om goede producten én het juiste advies.

- Alles in en rond de kabel
Hoog-, midden- en laagspanningskabels, installatiekabels, distributiekabels, glasvezelkabels, kabelverbindingen, gereedschappen, waarschuwings-netten en warmtekrimp-producten; bij ons vind je alles wat je nodig hebt rondom de elektrische bekabeling van jouw project. Zowel onshore als offshore. We werken hiervoor nauw samen met vaste fabrikanten en beschikken over een magazijn waaruit diverse accessoires direct leverbaar zijn.

- Onshore
Of je nu bezig bent met het aanleggen van een distributienetwerk of volledige nieuwe (elektrische) infrastructuur voor een woonwijk; we hebben veel ervaring in onshore bekabelingsprojecten.

Ook wanneer er zich hierbij onvoorziene problematieken voordoen denken we mee in snelle en doelgerichte oplossingen die aan jouw normen en eisen voldoen. Hiervoor werken we samen met fabrikanten die klantspecifieke producten in minimale aantallen met korte leveringstijd aanbieden.

- Offshore
Wanneer het gaat over constructies in de offshore industrie wil je er zeker van zijn dat ze tegen extremen kunnen. Of dit nu gaat over kwalitatief hoogstaande kabeloplossingen die bestand zijn tegen stormen, gigantische golven of extreem lage temperaturen: bij ons vind je flexibele laag- en middenspanningskabels voor het gebruik op platformen. Oplossingen die niet alleen kostenbesparend maar ook gemakkelijk te installeren zijn.

- Subsea
Om hoge faalkosten te voorkomen wil je bij subsea bekabeling absoluut zeker zijn van de juiste producten met zo min mogelijk verbinders. We leveren daarom verschillende subsea kabels en beschikken over een groot aanbod aan kabelverbinders die eenvoudig te installeren en aan te passen zijn aan verschillende kabeltypes. Er staat zelfs een team aan specialisten voor je klaar om de geleverde subsea-verbinding ter plekke te installeren.

INDUSTRIEËN
- De industrieën waarvoor we werken
Van raffinaderijen tot aannemers en van machinebouwers tot windmolenparken; we zijn actief in verschillende industrieën en hebben kennis over de meest uiteenlopende product-specificaties. We leveren dan ook een uitgebreid aanbod aan kabels en bijbehorende accessoires voor zowel nieuwbouw als projectonderhoud.


Contactgegevens
Lijkdonk 4 Unit 21
4825BG Breda
T: 06-41797250
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -