< Terug naar alle leden

momenttom. Branche: Lifestyle en retail, Audio- en video

Bedrijfsomschrijving

Hey, ik ben Tom! Ik heb een passie voor het creëren en vastleggen van momenten met fotografie én videografie. Bijvoorbeeld tijdens bruiloften, festivals of bedrijfsevenementen. Wat ik belangrijk vind is om mezelf continu uit te blijven dagen door nieuwe stijlen en technieken te leren, om deze vervolgens toe te passen in mijn werk.

Ik raak geïnspireerd van de momenten die ik vastleg en de mensen waarmee ik werk. Deze inspiratie zet ik om in creativiteit, om zo mijn opdrachtgevers te verbazen met mijn werk in plaats van zomaar een product af te leveren.

Heb je een toffe opdracht voor me? Daag me uit! Ik kom graag in contact met je, zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw bijzondere moment vast kunnen leggen.

- Videografie
Ik heb een grote passie voor het vastleggen van momenten. Ik ben begonnen als fotograaf en heb mijn passie later uitgebreid naar videografie. Door het volgen van verschillende cursussen heb ik een breed scala aan verschillende soorten videografie geleerd. Denk bijvoorbeeld aan bruiloften, evenementen, festivals, bedrijfsevenementen en commercials. Wat ik het mooiste vind aan videografie is als de audio met de video samenkomt tot één geheel.

Ik vind het leuk om verschillende stijlen toe te passen in mijn werk. Als ik een bepaalde stijl of techniek (nog) niet goed beheers, leer ik deze en maak ik deze me eigen. Op deze manier blijf ik mezelf en mijn apparatuur continu vernieuwen.

Daarnaast heb ik ook de benodigde papieren en ervaring voor het maken van dronebeelden, waar veel skills en precisie bij komt kijken.

- Fotografie
In 2018 ben ik begonnen als fotograaf en heb mezelf inmiddels gespecialiseerd in diverse type fotografie. Ik ben begonnen als festivalfotograaf en heb dit later uitgebreid naar zakelijke evenementen. Inmiddels heb ik mezelf ook gespecialiseerd als bruiloftfotograaf.

Wat een van de leukste dingen is van mijn werk als fotograaf is dat ik op veel plekken terecht kom en veel mensen ontmoet waar ik mijn creativiteit mee kan delen. Ik heb stad en land afgereisd om fotografie te leren. Hier heb ik veel ervaring mee opgedaan en veel contacten aan overgehouden.

Als fotograaf wil ik mezelf continu blijven ontwikkelen. Iedere opdrachtgever heeft andere wensen, waar ik aan wil voldoen. Ik wil niet zomaar een product afleveren, ik wil mijn opdrachtgevers verbazen met mijn werk. Ik word graag uitgedaagd om nieuwe dingen te leren. Als ik een bepaalde stijl (nog) niet ken dan leer ik deze en maak ik deze me eigen. Zo blijf ik mezelf en mijn apparatuur continu vernieuwen.

PORTFOLIO
In 2018 ben ik begonnen als fotograaf. In eerste instantie in kroegen en vrij snel op evenementen en festivals. Later heb ik me gespecialiseerd als bruiloftsfotograaf. Ik heb extreem veel passie voor fotografie en raak geïnspireerd door de plekken waar ik kom en de mensen die ik ontmoet. Deze passie voor fotografie is inmiddels ook uitgebreid naar videografie. Wat ik hier het mooiste aan vind is als ik de audio met het beeld kan laten samenkomen tot één geheel. Daarnaast heb ik ook de benodigde papieren voor het maken van foto’s en video’s met drones. Inmiddels heb ik door de jaren heen een breed portfolio opgebouwd als videograaf én fotograaf.


Contactgegevens
Leistraat 15
5626 DN Eindhoven
T: 06-15402900
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: -
Jaaromzet: -