< Terug naar alle leden

Staan Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

OVER STAAN
Wij zijn de ultieme partner op het gebied van Finance & Control voor de operationele en strategische uitdagingen van onze klant. Dit doen wij door de juiste mensen op de juiste plek te zetten, of het nu gaat om een interim professional, het rekruteren van een nieuwe collega, het samenstellen van een project team of het opleiden van Finance Professionals.

- We deliver great people
Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

Onze betrokken consultants zijn oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Staan helpt organisaties op het gebied van finance, business performance, process optimalisatie en ICT projecten die hieraan gelieerd zijn. Wij richten ons enerzijds op oplossingen voor complexe vraagstukken. Anderzijds ondersteunen wij organisaties bij operationele (finance) vragen/kwesties.

- Echte financials
Als zelfstandige bedrijfskundige financials zagen we in 2006 dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim en recruitment dan met een Recruiter. Ze zochten een inhoudelijke partner, eentje met kennis van finance en passie voor het vak. Daarom startten we in 2007 met Staan.

Sommigen noemen ons eigenwijs, wij noemen het authentiek, oprecht en ambitieus. We zijn empathisch, maar toch zit messcherp handelen in onze genen. We zijn ten opzichte van onze tegenstrevers de dolfijn; slim, snel en behendig.

- De beste investering is in mensen
We zijn intens betrokken bij de groei van onze klanten en kandidaten. Daardoor zijn we zelf ook gegroeid, zowel in de breedte als in de diepte. Samen werken we hard voor aansprekende bedrijven. Samen staan we voor kennis, ondernemerschap, integriteit, assertiviteit en betrokkenheid.


Contactgegevens
Europalaan 4
5232 BC 's-Hertogenbosch
T: 073-7113148
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -