< Terug naar alle leden

Steyn & Allberg Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

ONTWIKKEL JE... BEGINT BIJ STEYN&ALLBERG.
Welkom op de homepage van Steyn&Allberg. Wij ontwikkelen hoogwaardige trainingen, coaching en opleidingen voor professionals, teams, organisaties en individuen die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Kenmerkend voor onze aanpak is, dat wij altijd in gezamenlijk overleg kijken op welke manier we ieder opleidingstraject, tot een persoonlijk leertraject kunnen maken. Dit doen we door jouw leerdoelen als uitgangspunt te nemen. Altijd gedragsgericht. Een S&A training en opleiding laat je op het puntje van je stoel zitten. Inspirerend, boeiend, vernieuwend en confronterend waar het nodig is. Een S&A training wordt altijd gegeven door een ervaren trainer of coach, gericht op wezenlijke groei. Leren en ontwikkelen bij S&A is het volledige potentieel uit jezelf halen…

TRAININGEN
Trainen zonder doel is doelloos. Daarom betrekken wij onze opdrachtgevers altijd bij het samenstellen van trainingen en opleidingen. Zo brengen wij door maatwerk, bedrijfsdoelstellingen en talentontwikkeling samen.

COACHING
Investeer in jezelf om je persoonlijke of zakelijke doelstellingen te behalen. Het enige dat tussen jou en je doelen staat is goede coaching.

IMPROVEMENT
Improvement draait om verbetering, vooruitgang en ontwikkeling en is de basis om als organisatie, team of individu te veranderen.

TRAINERS
Alleen de allerbeste trainers en coaches die zich blijven ontwikkelen, mogen zich trainer of coach bij Steyn&Allberg noemen.


Contactgegevens
Roodkapje 116
5629 KX Eindhoven
T: 06-11429185
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 4
Jaaromzet: -