< Terug naar alle leden

SOOOWW Inrichting & Advies Branche: Lifestyle en retail, Interieur

Bedrijfsomschrijving

Wie we zijn

Wij zijn SOOOWW! Enthousiaste, creatieve doeners die dynamische, functionele interieurs creëren die inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Een kantooromgeving dient praktisch te zijn. Er moet immers gewerkt worden. Ruimte voor concentratie, overleg en ontspanning dient beschikbaar te zijn. Ook dient de werkvloer dynamiek te bieden om de gezondheid van uw medewerkers optimaal te houden. Een inspirerend interieur creëren we samen met jou door vooraf in 2D of 3D een ontwerp te maken. Een stijlvol kantoor ‘that fits like a glove’ en rekening houdt met jouw werkprocessen en bedrijfscultuur, is het uitgangspunt.

Meubilair wordt veelal gekocht. SOOOWW biedt ook de mogelijkheid om meubilair te leasen. Informeer vrijblijvend!

Dynamisch werken
SOOOWW inspireert bedrijven op het gebied van dynamisch werken. Dynamiek in een kantooromgeving wordt gecreëerd door o.a. zit/sta werkplekken, stoelen met synchroonmechaniek, maar met name door activiteit gedreven faciliteiten (overleg / concentreer / ontmoet / ontspan). Een dergelijke inrichting draagt bij aan de gezondheid van werknemers. En vitale mensen leveren een grotere bijdrage aan het bedrijf.
Een kantooromgeving ergonomisch inrichten, draagt bij aan reducering van het ziekteverzuim, hogere productiviteit, minder kans op ziekteverschijnselen en meer positiviteit. Dit is al eenvoudig te realiseren door bijvoorbeeld overlegplekken te creëren alwaar men staat i.p.v. zit. Ook goed in te stellen bureaustoelen met NEN/NPR normering, bureaus met hoogteverstelling en aanpasbare monitors zijn een grote stap richting ‘happy and healthy’ mensen op de werkvloer.

In een werkomgeving gecreëerd door SOOOWW, voel je je fijn en wordt je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Dat is ons doel!


Contactgegevens
Sprendlingenstraat 48
5061 KN Oisterwijk
T: 013-440299
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2022
Vestigingen: -
Jaaromzet: -