< Terug naar alle leden

Zeeland Retreats Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Thumbnail
Bedrijfsomschrijving

WAT ZEELAND RETREATS DOET
Zeeland Retreats is jouw organisator voor business retreats en trainingsdagen onder leiding van Daniela Verwilligen. Met Zeeland Retreats ontzorgt Daniela jou bij het organiseren van een business retreat of trainingsdag: “Mijn doel is om op basis van de wensen en doelstellingen van een klant een compleet programma samen te stellen. Een programma met de juiste coaches, activiteiten en faciliteiten om jouw team en organisatie een boost te geven. Laat Zeeland jouw kantoor – zonder muren – zijn! Een persoonlijke aanpak is hierbij erg belangrijk: wij luisteren naar jouw wensen en passen hier het programma op aan. Zo zorgen wij voor de perfecte invulling van jouw business retreat of trainingsdag op een unieke Zeeuwse locatie!’

WAT IS EEN BUSINESS RETREAT?
Je hebt vast wel eens gehoord van een retreat: tijdens een retreat trek jij je even terug uit je dagelijkse omgeving om zo tot rust te komen. Maar een business retreat? Wat is dat dan?

Tijdens een business retreat krijgen jij en je team de rust en handvatten om samen meer grip te krijgen op duurzame groei binnen de organisatie, maar ook op persoonlijk vlak. Tijdens de inspirerende trainingen en seminars van diverse coaches en professionals krijgen jullie als team een boost en sta je even stil bij de essentie van de organisatie. Waarom moet een klant voor jullie kiezen? En hoe zorgen jouw kwaliteiten voor groei binnen de organisatie?


Contactgegevens
Roofvogelstraat 42
4451 CS Heinikenszand
T: 06-022812037
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: -
Jaaromzet: -