< Terug naar alle leden

Holiday Inn Eindhoven Centre Branche: Meeting management en horeca, Hotel

Bedrijfsomschrijving

Luxe, modern 4-sterren hotel pal tegenover Centraal Station Eindhoven

Welkom in ons gastvrije hotel
Kies voor het Holiday Inn Eindhoven Centre, gelegen in het hart van het centrum; ons team staat klaar. Door de handige locatie zijn onze gasten in een mum van tijd in het bruisende centrum, het PSV Stadion en Strijp-S met o.a. het imposante Philips Klokgebouw.

De prachtige kamers zijn erg ruim voor een stadshotel en van alle gemakken voorzien. Het slaapcomfort is van topkwaliteit, met zeer comfortabele matrassen voor een optimale nachtrust. Het hotel biedt uitgebreide voorzieningen, waaronder een lichte, moderne lobby met internet computers en printer.

Uiteraard is er ook aan de gezondheid gedacht; lekker hardlopen in de omgeving of sporten in de Mini-Gym. Mocht er tijdens een dag hard werken of lekker ontspannen behoefte zijn aan iets lekkers, dan kan iedereen terecht voor lunch en diner in het All-Day Dining restaurant of onze Bar The Living.

Boek direct bij via onze website en spaar met het IHG One Rewards programma punten voor een gratis verblijf of cadeaubonnen. Al One Rewards lid? Vergeet dan vooral niet het lidmaatschapsnummer door te geven. Op reis met de kinderen? Wanneer er direct bij Holiday Inn geboekt word eten de kinderen tot en met 12 jaar gratis mee en mogen kinderen tot en met 17 jaar gratis overnachten.


Contactgegevens
Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612 BA Eindhoven
T: 040-2358235
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1973
Vestigingen: -
Jaaromzet: -