< Terug naar alle leden

Swizzl Branche: Personeel & organisatie, Opleiding en coaching

Bedrijfsomschrijving

Swizzl:
het bedrijf waarmee ik LinkedIn™ en netwerktrainingen geef


Met een sterk cv en jouw geoptimaliseerd LinkedIn™ profiel maak je jezelf effectief zichtbaar voor recruiters en potentiële werkgevers of klanten als wilt starten als ondernemer. Samen zetten we connecties om in waardevolle professionele relaties om jouw droombaan te vinden.

™ /:
Optimaliseer persoonlijke profielen en bedrijfspagina's om beter gevonden te worden door potentiële klanten en talentvolle kandidaten. Leer hoe je LinkedIn™ kunt inzetten voor personal branding, leadgeneratie, klantacquisitie en employer branding. Ontwikkel effectieve strategieën om samenwerking en zichtbaarheid te verbeteren, zodat bedrijfsdoelen behaald worden en jullie online aanwezigheid groeit. Samen transformeren we volgers en fans in loyale klanten.

Services:
• LinkedIn™ groepstrainingen of 1:1 sessies, zowel live (In Tilburg en Breda) als online
• LinkedIn™ sessies voor werknemers tijdens loopbaancoaching of outplacementtrajecten
• Incompany LinkedIn™ trainingen voor het MKB (ook in het Engels)
• Netwerktrainingen (ook in combinatie met wandeling)

Ik hou mezelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van LinkedIn™ netwerken en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

Resettl. Remigratiecoaching:
Het bedrijf wat ik samen met mijn businesspartner Mirjam de Bakker run.

,
Als remigratie-expert en remigratiecoach helpen mijn businesspartner Mirjam en ik repats (Nederlandse ex-expats) bij een soepele overgang naar het leven en werken terug in Nederland, dmv o.a. het bieden van een repat community, het omgaan met reverse culture shock en het opnieuw opbouwen van je professionele netwerk.

Met mijn unieke mix van HR-achtergrond, 14 jaar expatervaring, terugkeer naar Nederland, ondernemerservaring en expertise in LinkedIn™ en netwerken, bied ik ondersteuning bij elke stap van je remigratieproces. Als je 14 jaar buiten Nederland in diverse landen hebt gewoond en terugkeert, is niks meer zoals het was. Dat kun je pas beseffen als je er zelf doorheen bent gegaan.

Onze services:
• Repatcommunity
• Reboarding training
• Reverse culture shock training
• LinkedIn™ en netwerktraining


Contactgegevens
Willem van Alexanderlaan 11 5062 KV
Oisterwijk
T: 06-82450794
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2024
Vestigingen: -
Jaaromzet: -