< Terug naar alle leden

Global-e ICT solutions Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt.

We gaan voor klanten die een persoonlijke relatie waarderen. Die zich graag laten kennen als daar diepgaand advies tegenover staat. Mensen die het fijn vinden om met een vaste club te werken. Een partner in de regio, waar ze altijd welkom zijn.

Onze roots liggen in 1988. Destijds hielpen we bedrijven met de stap van papier naar floppy. Tegenwoordig organiseren we integrale oplossingen, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken.

In een dynamisch vakgebied houden we vast aan onze koers. Vanuit oprechte interesse vinden we voor elke opdrachtgever de meest efficiënte oplossing.

ONZE OPLOSSINGEN

Werken in de cloud

Altijd en overal, op elk device, met dezelfde gegevens. Ons aanbod is samengesteld voor het MKB met als belangrijkste criteria: veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Global-e biedt zowel private cloud-diensten - Cloud24You en Cloud24You express - als public cloud-diensten aan: Microsoft Office 365 en Azure. Azure is met name interessant als u veel data in de cloud wilt opslaan tegen een aantrekkelijke prijs.

Communicatie

We communiceren meer dan ooit, en op meer manieren dan ooit. Global-e helpt u om uw communicatie efficiënt en betrouwbaar in te richten.

Vandaag de dag is VoIP de aangewezen oplossing voor telefonie. In vergelijking met traditionele telefonie biedt VoIP simpelweg meer functionaliteit en flexibiliteit tegen lagere kosten.

Security

Uw data is goud waard. Ook voor buitenstaanders.

Wij richten uw netwerk volledig secure in met een integrale oplossing voor hardware, verbinding en back-up. Denk aan een eigen gesloten datanetwerk tussen vestigingen, beveiligd inloggen via uw smartphone en versleuteld synchroniseren met de cloud.


Contactgegevens
Europalaan 5
5121 DH Rijen
T: 0161-888888
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1988
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000