< Terug naar alle leden

Citrus Andriessen Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Stimuleer groei
De aandacht voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling groeit. Toetsing wordt steeds belangrijker om opgedane kennis en vaardigheden te duiden, erkennen en waarderen. Wij geloven dat intuïtieve toetssoftware een krachtig instrument is om groei te stimuleren. Op een mooie, flexibele en efficiënte wijze.

TeleToets: ruim een miljoen toetsen per jaar
We zijn trots op ons eigen webbased platform TeleToets, dat miljoenen gebruikers kent. TeleToets geeft organisaties de zekerheid van een robuuste, veilige en vooral gebruiksvriendelijke digitale toetsomgeving. Daarnaast zetten we onze excellente technologie en hoogwaardige kennis in bij de ontwikkeling van maatwerksoftware voor onderwijs en examinering.

Onze missie
Waar je ook staat in je carrière, er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Citrus Andriessen is er om die te stimuleren. Met state of the art software die altijd en overal te gebruiken is.

De volgende stap in digitaal toetsen
Al sinds 1990 onderscheiden wij ons met excellente technologie en hoogwaardige kennis op het gebied van digitaal toetsen, examineren en certificeren. Onze concrete aanpak heeft al vele klanten uit laten blinken in het nieuwe digitale landschap. Samen met onze klanten maken we de overstap naar digitaal of brengen we digitale toetsing een niveau hoger.


Contactgegevens
Almystraat 10 A
5061 PA Oisterwijk
T: 013-5299155
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000