< Terug naar alle leden

HLB Witlox Van Den Boomen, Oost-Brabant Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Ondernemen in deze snel veranderende wereld vraagt nogal wat van ondernemers. Bedrijven dienen zich continu aan te passen vanwege steeds complexere regelgeving, digitalisering, globalisering en daarop volgende financiële risico’s. Kansen die zich voordoen moet je als ondernemer snel benutten en bedreigingen vragen om gerichte actie. Daar dragen we graag aan bij! We dragen bij aan het behalen van de doelen van de ondernemer en de onderneming. Daarbij hebben we oog voor de balans tussen welvaart en welzijn, tussen werk en privé. Dat is immers de basis voor continuïteit. Door onze specialisten en generalisten naadloos samen te laten werken, werken we mee aan het waarmaken van de nationale en internationale ambities van onze opdrachtgevers.

Als één integraal werkend team zijn we gedreven om beter en slimmer samen te werken en zo altijd de beste kwaliteit te leveren. Betrouwbaarheid staat altijd centraal. Compliant zijn is een voorwaarde. Dat zijn we zelf en we zorgen ervoor dat onze klanten dat ook zijn. Al meer dan 70 jaar maken we met onze specifieke kennis en ervaring het verschil voor ondernemers. Daarbij maken we maximaal gebruik van de mogelijkheden op het gebied van IT en data.

Met ruim 600 collega’s bieden wij met onze multidisciplinair teams inspiratie, vertrouwen en versterking aan ambitieuze ondernemers. Een 9+ beleving voor onze klanten is het doel. Het persoonlijke gevoel borgen we met onze regionale kantoren verdeeld over zeven multidisciplinair ingerichte vestigingen in Brabant en Limburg. Zo zijn we letterlijk en figuurlijk altijd dichtbij. Together we make it happen!


Contactgegevens
Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre
T: 040-2215805
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 7
Jaaromzet: > €5.000.000