< Terug naar alle leden

HLB Witlox Van Den Boomen, Oost-Brabant Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Vol vertrouwen ondernemen
HLB Witlox Van den Boomen. Een naam die net zo groot is als onze missie: ondernemers vol vertrouwen, toekomstgericht laten ondernemen. Van middelgroot tot groot en van nationaal tot internationaal. In samen schuilt onze grootste kracht. Daarom is ons advieskantoor multidisciplinair; we werken met meer dan 600 accountants, adviseurs, fiscalisten én juristen samen vanuit 6 kantoren in Zuid-Nederland. Met onze slagkracht en onze voorsprong in data-science en digitalisering kunnen we scherper en dieper analyseren en elke ondernemer beter adviseren. Zo komen we samen met adviezen die impact maken. Op bedrijven en op onze economie en maatschappij.

Lokaal geworteld, wereldwijd netwerk
De zeven vestigingen in Brabant en Limburg hebben stevige lokale wortels. Onze partners en medewerkers komen zelf uit de regio, zijn sterk betrokken bij de lokale ontwikkelingen en spreken de taal van de ondernemer. Via het internationale HLB-netwerk kunnen we zaken doen in 160 landen. Die samenwerking met wereldwijd 1.000 kantoren is effectief en de lijnen zijn kort. Met de kracht van dit netwerk maken we jouw internationale ambities dus zeker waar.

HLB Witlox Van den Boomen: de juiste match voor ambitieuze ondernemers. Neem eens een kijkje op onze website: www.hlb-wvdb.nl


Contactgegevens
Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre
T: 040-2215805
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 6
Jaaromzet: > €5.000.000