< Terug naar alle leden

Horeca Groothandel Tilburg Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Horeca Groothandel Tilburg is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in Noord-Brabant als totaalleverancier voor alle food en non-food producten die worden gebruikt in:
- cafetaria;
- café;
- eetcafé;
- hotel-restaurant;
- recreatie;
- catering;
- sport- en bedrijfskantine;
- bakkerij;
- slagerij;
- benzinestation;
- institutionele markt.

Tevens leveren wij kerstpakketten en relatiegeschenken onder de naam fritsBRABERSbv. Bekijk en bestel op www.fritsbrabersbv.nl

Missie: als horecagroothandel leveren wij niet alleen een uitgebreid assortiment aan food en non-food producten, maar helpen wij onze klanten te adviseren en ondersteunen in hun wensen en behoeften.

Visie: Horeca Groothandel Tilburg is een totaalleverancier, die streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. Wij leveren niet alleen food en non-food producten, maar putten ook uit 30 jaar ervaring als wij onze klanten adviseren. Een klant is bij ons geen nummer, maar een individueel persoon dat tijd en aandacht verdient. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Of het nu gaat om het uitbreiden van uw assortiment, een nalevering of een ander lastig vraagstuk: wij zijn er altijd en overal. Uiteraard hechten wij veel waarde aan kwaliteit, een goede service, concurrerende prijzen en een uitgebreid assortiment, dat nog altijd dagelijks groeit. Bovendien zetten wij ons op verschillende vlakken in bij de ondersteuning voor het milieu en de maatschappij.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten en groeit nog altijd.

Inhoud
18.000 m³ magazijn
640 m³ koeling
1600 m³ vriezer

Transport
Dagelijks rijden er 8 geconditioneerde vrachtwagens door heel Brabant om onze klanten te bedienen.


Contactgegevens
Polluxstraat 6
5047 RB Tilburg
T: 013-5711538
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1979
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000