< Terug naar alle leden

Würth Nederland Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, wereldwijd marktleider. Een belangrijk deel van het succes van Würth is toe te schrijven aan de Nederlandse dochteronderneming in ’s- Hertogenbosch, de eerste buitenlandse vestiging van de Würth-Groep.

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. is gevestigd op bedrijventerrein De Brand in ’s-Hertogenbosch en heeft een modern logistiek centrum. Voor de opslag van producten en goederen staan in het distributiecentrum 11.000 palletplaatsen en 70.000 plaatsen voor opslagdozen ter beschikking. Daarnaast biedt het distributiecentrum ruimte voor 300 langgoed plaatsen en 1.500 overmaat plaatsen. Gemiddeld worden er dagelijks 1.800 zendingen verwerkt en aan klanten in Nederland verstuurd. Met een servicegraad van meer dan 98% worden alle bestellingen binnen 24 uur uit de voorraad geleverd.

125.000 producten
Vandaag de dag is Würth Nederland B.V. met meer dan 35.000 klanten en 125.000 producten, waarvan 23.000 producten in Nederland direct uit de voorraad leverbaar zijn, één van de toonaangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland. Würth levert producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotivebranche, de transport-sector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Tot het leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische-, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, verspanende gereedschappen, werkplaatsuitrusting, opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

Würth Shops
Als extra service voor alle klanten beschikt Würth Nederland over zogenaamde “Shops”. De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld. Het zelfbedieningsconcept biedt u de mogelijkheid, de producten die u snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Het zelfbedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid, de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit de voorraad te kopen. Iedere Shop beschikt over een assortiment van 5.000 producten. De Shop is naast een verkooppunt van Würth producten ook een servicepunt voor u als klant.


Contactgegevens
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK Den Bosch
T: 073-6291911
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1962
Vestigingen: -
Jaaromzet: -