< Terug naar alle leden

Tredos Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Over Tredos
Iedere dag rekenen er talloze organisaties op onze hoogwaardige technologische oplossingen, onze betrouwbare ICT diensten en onze gekwalificeerde professionals. Wij zijn toegankelijk, hebben korte lijnen én verstand van zaken. Daar zijn wij met het gehele team trots op!

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is dat alles binnen jouw organisatie blijft draaien. Met een directe, betrokken en persoonlijke aanpak zijn wij jouw ICT partner. Wat je vraag ook is, wij gaan het regelen. Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, het inrichten van een online werkomgeving, het onderhoud van je bedrijfsnetwerk of de algehele security van je data. Tredos heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Onze mensen
Betrokken mensen vormen het hart van onze organisatie. In ons personeelsbestand is nauwelijks verloop en we streven ernaar om dat zo te houden. We investeren in persoonlijke begeleiding, ontwikkelingsmogelijkheden en in een hoog kennisniveau. We bieden onze mensen een werkomgeving waar ieder tot zijn recht komt en zich kan blijven ontwikkelen. Dit werkt fantastisch! Het zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie. Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde gezichten wat als zeer prettig wordt ervaren. Het hoge niveau is ook terug te zien in de kwaliteit van adviseren en in onze dienstverlenende oplossingen.

Vanuit ons kantoor in Waalwijk leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio ‘De Langstraat’. Met een bewuste regionale keuze zijn wij in staat om de drempel laag en onze service persoonlijk te houden. Daarnaast zijn we hier geboren, spreken allemaal met een zachte ‘G’ en zijn trots op onze regio en de bedrijven die hier gevestigd zijn. Voor onze klanten buiten de regio werken wij veelal met trouwe partners die onze service en kwaliteit uitdragen.

Onze relaties
In de loop van de jaren hebben wij een groot en divers bestand aan opdrachtgevers opgebouwd uit diverse branches. Binnenkort kan je op onze website de cases en oplossingen van diverse klanten teruglezen. Wanneer je met ons in zee gaat, kies je voor een proactieve en betrokken ICT partner met verstand van zaken. Wij houden van korte lijnen, snelle reactietijden en zijn graag eenvoudig en goed bereikbaar.


Contactgegevens
Zinkerweg 1
5145NL Waalwijk
T: 088-6222000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000