< Terug naar alle leden

VoiceTronics Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Dè telecom partner voor uw organisatie
Wij zien een wereld waarin mensen en bedrijven op een andere manier met elkaar communiceren. Met behulp van de modernste technieken kunnen we meer informatie delen. Deze wereld biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. De computer van kantoor past in een broekzak. VoiceTronics verbindt mensen en bedrijven met een totaalpakket aan telecomdiensten en IT oplossingen.

Waarom VoiceTronics?
VoiceTronics onderscheidt zich op een aantal punten van andere aanbieders. We hebben de kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing. Wij voeren producten van merken, waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. Daarbij behouden we wel onze onafhankelijke positie, zodat we een eerlijk advies kunnen uitbrengen gebaseerd op kosten en baten over de gehele levensduur. Met onze service bent u bovendien altijd verbonden. Wij werken nauw samen met IT bedrijf Kresco, telefoonfabrikant Aastra en onze klanten. Deze partners zorgen ervoor dat wij onze hoge norm in betrouwbaarheid, stabiliteit en easy-to-use kunnen blijven halen. Samen komen we tot betere oplossingen.

Of u een oplossing zoekt voor tien werkplekken of voor 500 werkplekken, VoiceTronics heeft de juiste mensen met de juiste kennis om u te helpen.


Contactgegevens
Albert Einsteinweg 9
5151 DK Drunen
T: 073-5186060
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -