< Terug naar alle leden

Fyner Branche: Zakelijke dienstverlening, Juridische dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Wij gaan de strijd voor je aan.
Dat is fyner.

Zo helpen we jou. Dat is fyner.
Onze juristen zetten hun tanden graag in jouw dossier. We zien altijd wegen naar een oplossing; zijn niet voor één gat te vangen. Bekijk hier hoe wij jou als particulier verder kunnen helpen. Of ontdek onze professionele rechtshulp voor bedrijven.

Zo werkt het
Zit je met een conflict of probleem, dan wil je dat zo snel mogelijk opgelost hebben. Weer rustig kunnen slapen. Dat begrijpen we. We bieden verschillende juridische diensten. Op maat, altijd passend bij jouw situatie. En we werken met vaste tarieven. Zo weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent. Wij verrassen je nooit met onverwachte kosten achteraf.

Online intake
Wat is je situatie en waarbij kun je hulp gebruiken? Doe de gratis check en weet binnen één minuut hoe we jou verder kunnen helpen.

Stap 2 Adviesgesprek
We luisteren naar je en geven je een eerlijk en persoonlijk advies. In veel gevallen kun je hierna eenvoudig zelf het probleem oplossen. Is dat niet het geval, dan maken we samen met jou een plan van aanpak om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Als je na het adviesgesprek besluit verder te gaan, dan worden de kosten in mindering gebracht op je offerte.

Stap 3 Maatwerk
Ga je akkoord met ons plan van aanpak? Dan gaan wij voor jou aan de slag. We gaan voor jou in onderhandeling met de tegenpartij of, als de situatie daarom vraagt, stappen naar de rechter. We gaan voor het maximale juridische resultaat en leggen alle afspraken netjes vast. Zodat jij krijgt waar je recht op hebt. De kosten weet je vooraf. Prijs op maat, vooraf bepaald

Heldere rechtshulp voor iedereen
Wij zijn Fyner. We bieden professionele rechtshulp, maar dan van nu. Met heldere tarieven, duidelijke stappen en juridische oplossingen waardoor jij weer fijn kunt slapen. Wij gaan de strijd voor je aan.

Ontdek hoe we werken
We geloven in de kracht van samen. Samen met jou gaan we altijd voor het beste resultaat. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise weten we wat er speelt. We zijn altijd in beweging en kennen de nieuwste ontwikkelingen. En daar pluk jij de vruchten van.

Onze kernwaarden
Samenwerken
Bij Fyner werken we niet voor cliënten, maar samen, van mens tot mens. Samen staan we sterker. Want geen zaak is hetzelfde. En de middelen per zaak ook niet.

Inventiviteit
Dankzij onze gezamenlijke kennis en ervaring, in een sector die continu in beweging is, halen we altijd het maximale eruit. Dat doen we door continu te investeren in onze mensen en hun expertise.

Vooruitgang
Is je onrecht aangedaan, dan staat je leven vaak even stil. Wij brengen de zaak weer in beweging. Zodat je weer vooruit kan.


Contactgegevens
Dr. Hub van Doorneweg 167
5026 RC Tilburg
T: 013-4689065
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2013
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -