< Terug naar alle leden

Borek parasols | outdoorfurniture Branche: Lifestyle en retail, Overig lifestyle en retail

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 35 jaar is Borek vooruitstrevend op het gebied van parasols en buitenmeubelen en blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Zoals een mooie wijn rijpt, zo groeit ook onze collectie.

Met grote aandacht voor elk klein detail en het gekozen materiaal. Bij Borek is een ontwerp pas af, als de ultieme samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werken we hiervoor nauw samen met vooraanstaande ontwerpers en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols.

Borek weet als geen ander om ‘genieten’ en ‘ontspannen’ samen te brengen in unieke producten. De tuin vormt hierin het centrale middelpunt, als domein van rust om met familie en vrienden in te genieten. Elk nieuw ontwerp van Borek moet een toegevoegde waarde aan dit ultieme genot van het buitenleven opleveren. De nieuwe collectie toont zich volledig in balans met de voorwaarden die Borek zichzelf al jarenlang stelt. En waarin geen enkele concessie is gedaan, niet in kwaliteit, functionaliteit of in uitstraling. Daarom zijn wij ook blijvend trots, ieder jaar weer. Trots op onze inspanningen, die ook nu weer hebben geleid tot een spraakmakende collectie.

Rope is een uniek materiaal dat Borek exclusief gebruikt in een reeks nieuwe producten zoals Lissone en Portofino. Helemaal van deze tijd zijn de bijpassende, handgehaakte Crochettes. Teak is weer helemaal terug in de nieuwe loungecollectie Viking en Milano. Maar ook in de Venice-tafels met grijze finish en in de prachtige familietafel Roma met een lengte van maar liefst 5.00 meter. Teak is prachtig in combinatie met luxe kussens, o.a. jacquards in de nieuwe warme kleuren Paon gris, Gold chanvre en Carbone taupe. Diverse lounge collecties worden standaard geleverd met all weather kussens.

Kers op de taart is een royale parasol die u schaduw en verkoeling geeft. Nieuw dit jaar bij Borek zijn de grootformaat vrijhangende parasol Tarente van maar liefst 4.00 x 4.00 meter en de vrolijk gestreepte Madera parasols. We wensen u veel kijk- en leesgenot met deze brochure. Om persoonlijk het zitcomfort te ervaren en de kwaliteit te voelen, bezoekt u één van onze dealers of één van de vooraanstaande events waar Borek acte de presence geeft.


Contactgegevens
Bedrijfsweg 7
5061 JX Oisterwijk
T: 013-5288866
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1977
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -