< Terug naar alle leden

Van Lanschot Bankiers Den Bosch Branche: Zakelijke dienstverlening, Banken

Bedrijfsomschrijving

Van Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige private bank: een stevige basis voor de toekomst.

De dienstverlening van Van Lanschot richt zich met name op vermogende particulieren en ondernemers. Dochteronderneming Kempen & Co richt zich daarnaast ook op de institutionele markt en verleent beleggingsdiensten.

Onze dienstverlening is georganiseerd naar vier bedrijfssegmenten: Private Banking, Assetmanagement, Business Banking, Corporate Finance en Securities.

Onder het label Van Lanschot Private Office richten wij ons op het topsegment van de vermogende particulieren (multimiljonairs).

Bij de dienstverlening aan vermogende particulieren zijn vermogensvorming en vermogensbescherming de kern. Daarbij zijn wij in staat een breed scala aan producten en diensten aan te bieden, in lijn met ons streven de beste private bank van Nederland en België te zijn. Wij bieden onze cliënten zowel producten van derden als eigen producten aan; het aanbod is gebaseerd op open architectuur.

In het zakelijke segment ligt het accent op de dienstverlening aan de ondernemer, waarbij wij zowel zijn zakelijke als persoonlijke belangen bij onze advisering betrekken. De nadruk ligt op dienstverlening aan familiebedrijven en de directeuren-grootaandeelhouders.

In de institutionele markt richten wij ons met name op integrale fiduciaire beleggingsoplossingen.


Contactgegevens
Hooge Steenweg 29
5211 JN Den Bosch
T: 073-5483307
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1737
Vestigingen: -
Jaaromzet: -