< Terug naar alle leden

Cadmes Branche: ICT & Telecommunicatie, Software

Bedrijfsomschrijving

Cadmes levert software en diensten voor de automatisering van engineering processen. Wij optimaliseren ontwerp- en productieprocessen door het leveren van ICT-producten (zoals CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy, training en de beste ondersteuning in de industrie. Wij doen dit in de Benelux en Duitsland.

Wij bieden biedt een breed scala van diensten, producten, maar ook training en consultancy. Ons productportfolio bestaat onder andere uit SolidWorks oplossingen. SolidWorks biedt geïntegreerde 3D software tools die het u mogelijk maken uw product of productieproces te optimaliseren, te simuleren, te publiceren en uw data te beheren. SolidWorks-producten zijn gemakkelijk te gebruiken en te leren en werken uitstekend samen om u te helpen uw producten beter, sneller en kosteneffectiever te ontwerpen. Andere betrouwbare oplossingen vullen ons portfolio aan zoals marktleiders in hun vakgebied CAM-oplossing Mastercam en onze oplossing voor productconfiguratie Tacton.

Ons klantenbestand van meer dan 3000 bedrijven geeft een transparant beeld van welke waarde wij leveren. En wij hebben ons tot doel gesteld van elke klant een referent te maken.


Contactgegevens
Brabantlaan 3 d
5216 TV Den Bosch
T: 073-6456222
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 6
Jaaromzet: -