< Terug naar alle leden

DeltaZuid Branche: Marketing & communicatie, Overig marketing en communicatie

Bedrijfsomschrijving

DeltaZuid: Creating Positive Change

Wij geloven in de kracht van een sterk merk en zijn ervan overtuigd dat die kracht de basis is voor een organisatie om betekenisvol te zijn. Daarmee bedoelen we dat ze naast economische groei, ook een positieve impact op de wereld kan maken.

Door onze voorliefde voor ondernemerschap en het geloof in de kracht van branding, dragen we graag bij aan duurzame groei voor organisaties met betekenis. Zo maken wij merk voor merk de wereld een beetje mooier.

Starten bij de identiteit...
Een betekenisvol merk start bij een heldere identiteit. Pas als je weet wie je bent en waar je staat, kun je de transitie maken naar een merk met een positieve en duurzame impact. Hoe zit dat bij jouw organisatie? Word je herkend door je doelgroep en is iedereen intern echt aangesloten?

Door het invullen van onze gratis Quickscan krijg je een eerste inzicht in je merkidentiteit. De ervaring leert dat bijna iedere organisatie wel ergens tegenaan loopt, maar niet goed weet waar te beginnen. We nodigen je daarom uit de scan eens in te vullen. Het is een beknopte versie maar zeker de moeite waard. Heb je na aanleiding hiervan behoefte aan advies of de complete ID-Scan, let us know! Geheel vrijblijvend natuurlijk.

DeltaZuid wordt gevormd door een enthousiast, gedreven coreteam. Dit team bestaat uit een select gezelschap eigenwijze, gedreven individuen die elkaar steeds blijven uitdagen. Met altijd hetzelfde doel voor ogen: de wereld een beetje mooier maken, door haar kennis van branding in te zetten voor betekenisvolle bedrijven.
We werken met een breed netwerk van specialisten op verschillende vakgebieden. Want samenwerken biedt niet alleen de mogelijkheid tot interne groei, het zit ook in onze waarden. We vinden het boeiend om samen te werken en belangrijk om te gaan voor resultaat. Hierop kiezen we onze partners ook uit. Aanvullende eigenschappen op kennis en kunde, maar gelijke ambities mbt onszelf en de klant.

Onze
waarden
Ambitieuze impactmakers
Het resultaat rechtvaardigt de investering. Omdat we dat als geen ander begrijpen gaan wij voor de lange termijn en niet voor de quickwins. We nemen zelf de touwtjes in handen. We pakken door en doen wat we zeggen. Met de ambitie van een ondernemer en de tomeloze passie voor ons vak realiseren we samen de positieve impact die jouw organisatie wil maken.

Verrassend betrokken
Vol energie inspireren we elkaar. We zijn verbinders, open, betrokken en dichtbij. We bouwen graag een band met je op. Want pas als je elkaar echt goed kent, kun je geven wat de ander nodig heeft. We werken niet voor je, maar met je. We gaan altijd net iets verder voor je dan beloofd. We verleiden, we verwonderen en we verrassen. Want dat vinden we leuk.

Kennisgedreven specialisten
We weten waarover we praten. Stuk voor stuk hebben we onze strepen verdiend in dat wat we doen. Onze methodieken zetten we in om gestructureerd te werken aan jouw impact. We hebben de drive om onszelf te blijven ontwikkelen. We zijn nooit uitgeleerd. Alleen zo kunnen we onze teamprestaties naar het hoogst haalbare niveau tillen.


Contactgegevens
Eindhovenseweg 126 A
5582 HW Waalre
T: 040-2661525
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2012
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -