< Terug naar alle leden

Arnold Verwiel Promotionele Producten Branche: Marketing & communicatie, Relatiegeschenken

Bedrijfsomschrijving

Trots. Dat zijn wij op ons bedrijf. Want wist u dat Arnold Verwiel BV het oudste nog bestaande bedrijf in de relatiegeschenkenbranche is? Wat is gebleven uit die begintijd, in 1933, is onze persoonlijke aanpak. Wat is gekomen, is een steeds veranderd aanbod, aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Gekoppeld aan een snelle manier van handelen en - volgens onze klanten - een ongekend probleemoplossend vermogen. Want ook dat is Arnold Verwiel BV.

Een stukje geschiedenis
Maar laten we u eerst nog even mee terugnemen naar de beginjaren. Net als veel andere Waalwijkse ondernemers verdiende 'opa Arnold' , de grondlegger van ons bedrijf, de kost in de lederindustrie. Zijn eenmanszaakje startte hij in 1933, midden in de Grote Crisis. In eerste instantie hield hij zich alleen bezig zich met het maken van portemonnees, tassen en portefeuilles. Vanuit zijn vorige baan kende hij veel mensen uit de verzekeringswereld. Al snel kwam de verkoper in hem naar boven, en interesseerde hij hen voor een relatiegeschenk van leder. Ongemerkt legde hij toen het fundament voor het oudste nog bestaande bedrijf in de relatiegeschenkenbranche.

Befaamd en fameus
Arnold senior was vooral bedreven in het bedenken van relatieartikelen van leder. Zijn schrijfmappen voor verzekeringsmaatschappijen werden gretig afgenomen. Niet minder fameus waren de religieuze artikelen. Al snel kwamen er andere zaken bij. Pennen, paraplu’s, tassen. Vanaf het begin was er veel aandacht voor kwaliteit en toepasbaar nut. “Het moet wel goed zijn,” was één van de gevleugelde uitspraken van Arnold senior. “En als het even kan ook niet te duur.”

Originele oplossingen
Sinds 1933 bouwde Arnold aan zijn zaak en nu zijn wij als team - Paul Verwiel, Erik Kleijsen, Maikel van den Heuvel, Jos de Kloe en Miriam Muijs - dagelijks bezig om onze relaties te voorzien van originele oplossingen. Volgens ons kan ‘iedereen’ relatiegeschenken, eindejaarscadeaus, fulfillment, loyaliteitsprogramma’s, premiums, promotionele artikelen en weggevertjes leveren. Slechts weinigen kunnen echter een antwoord geven op de vraag van de klant. Wij van Arnold Verwiel BV lopen net dat stapje verder!


Contactgegevens
Hertog Janstraat 2
5141 KJ Waalwijk
T: 0416-335971
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1933
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000