< Terug naar alle leden

Mazars Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Met Mazars beschikt u over de kennis van één van Europa's leidende adviesorganisaties. Tegelijkertijd weten onze accountants, belastingadviseurs en consultants die kennis, samen met u, om te zetten in kansen. Hun creativiteit en eigenzinnigheid leiden tot andere, vaak onverwachte invalshoeken en nieuwe inzichten. En tot het verleggen van grenzen. Wij brengen u niet alleen op de hoogte, maar vooral ook op ideeën. Immers ook in uw business zijn de oplossingen van gisteren niet per definitie die van morgen.

Niet iedereen heeft het: twee goedontwikkelde hersenhelften. Bij Mazars hebben wij een goed ontwikkelde linker- en rechterhersenhelft. Onze cliënten vinden die combinatie heel waardevol. Het gaat immers om de nodige kennis, het vermogen om verbanden te leggen en kansen te creëren. Daarvoor moet je kunnen inspireren en analyseren. Creëren en controleren. Innoveren en waarderen.

Mazars is onderdeel van de internationale Mazars Groep die op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Als cliënt van Mazars werkt u in Nederland samen met 700 professionals op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. Voor middelgrote organisaties zijn wij de compacte accountantsorganisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars de internationale expertise en het netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Mazars is zo groot of zo klein als u nodig vindt.


Contactgegevens
Flight Forum 760
5657 DT Eindhoven
T: 088-2771700
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1940
Vestigingen: 10 in NL
Jaaromzet: > €5.000.000