< Terug naar alle leden

Vrijborg Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Vrijborg is een onafhankelijk ontwikkelaar met focus op woonzorg- en woonprojecten voor senioren. Wij ontwikkelen vanuit vertrouwen, vakkennis en creativiteit. Doel is het creëren van een zorgvuldig ingepast thuis in een prettige leefomgeving.

Vrijborg voegt vanaf haar oprichting in 1995 waarde toe aan vastgoed. Sinds 2014 hebben wij als ontwikkelaars onze focus op woonzorg- en woningontwikkeling voor senioren. Ons uitgangspunt is dat bij iedere levensfase en zorgbehoefte een passende huisvesting hoort.

Senioren met een lichte zorgbehoefte willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met het comfort en de service van een levensloopbestendig appartement of woning. Wanneer het nodig is ontvangen ze lichte zorgondersteuning. Mocht zelfstandig wonen niet langer gaan dan zijn er kleinschalige (particuliere) woonzorghuizen. Dit zijn woonvoorzieningen met circa 20-24 zorgappartementen per huis, het kan zijn dat er meerdere huizen op een locatie staan. Hierbij levert de exploitant en verhuurder naast service dus ook de benodigde zorg.

Het aantal Vrijborg woonzorgontwikkelingen is sterk stijgend, dit hangt samen met de toenemende vergrijzing in Nederland. Door ons met het Vrijborg team steeds goed te verdiepen in de toekomstige bewoners komen we tot mooie resultaten.

Vrijborg is centraal gevestigd in Vught en heeft projecten door heel Nederland.Contactgegevens
Rembrandterf 3
5261 XS Vught
T: 073-6804030
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1995
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -