< Terug naar alle leden

DOKVAST Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

DOKVAST ontwikkelt en investeert in slim en duurzaam vastgoed. Samen met u kijken we hoe we hoge kwaliteit, duurzaamheid, circulariteit en innovatie realiseren, zodat u klaar bent voor de toekomst met een gezonde werkomgeving en energie- en CO2-neutraal bouwen.

DOKVAST is opgericht in 2006 te Oisterwijk, wat in het zuiden van Nederland ligt. Ons bedrijf wordt 100% privaat gefinancierd en ons aandeelhouderskapitaal is opgebouwd door de groothandel in ondergoed en beenmode.

Wij geloven dat slimme en duurzame gebouwen de toekomst zijn. Maar de eisen die DOKVAST aan onroerend goed stelt, houden hier niet op: functionaliteit, haalbaarheid, comfort en uiterlijk zijn ook belangrijke overwegingen. Onze logistieke centra zijn gebouwd volgens de allerhoogste specificaties en uitgerust met de allernieuwste technologie. Samen kunnen we klaar zijn voor de toekomst.

DOKVAST investeert niet alleen in duurzaam vastgoed; wij vinden een langdurige relatie met u belangrijk. Samenwerking is wat ons betreft een voorwaarde voor succes. Dit betreft zowel individuele prestaties als het vermogen om samen te presteren. Het ervaren DOKVAST-team is zeer betrokken en tevreden met perfectie tot in de kleinste details. Kwaliteit staat voor ons synoniem voor duurzaam.


Contactgegevens
De Lind 13 a
5061 HS Oisterwijk
T: 013-5299750
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1996
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -