< Terug naar alle leden

Maréchal Elektro Branche: Bedrijfshuisvesting, Elektrotechniek

Bedrijfsomschrijving

Maréchal Elektro is een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en communicatie. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en overheidsinstanties.

Data en telefonie, domotica, camerabewaking en inbraakbeveiliging behoren tot ons takenpakket. Maar ook voor brandmeldinstallaties, toegangscontrole- en intercomsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een eigen afdeling engineering kunnen wij bovendien geheel in eigen beheer installaties ontwerpen, berekenen en reviseren.

Wij streven hierbij enkel naar een bovengemiddeld resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. Verder leveren wij een correcte service aan een eerlijke prijs. Ons bedrijf is bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Bij eventuele storingen zal een goed opgeleide monteur dan ook snel ter plaatse zijn om het probleem snel en adequaat op te lossen.


Contactgegevens
Hambakenwetering 24
5231 DC Den Bosch
T: 073-6128049
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1194
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -