< Terug naar alle leden

Claassen Logistics Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Opslag & logistiek

Bedrijfsomschrijving

Claassen Logistics is een familiebedrijf met zo’n 300 medewerkers. Met de cultuur die daarbij hoort: flexibel, korte lijnen, persoonlijk en gericht op continuïteit.

Onze klanten zijn MKB’ers die zich herkennen in onze cultuur en manier van werken. Aan deze bedrijven biedt Claassen Logistics een compleet pakket logistieke diensten: transport, distributie, warehousing, zee- en luchtvracht en e-fulfilment.

Tevreden klanten en medewerkers: daar gaat het om
Met onze totaaloplossing houden we alles in één hand. U profiteert daarbij van een optimale afstemming van alle diensten, een helder overzicht en een zelfde manier van zakendoen. Wij hechten veel waarde aan een goede band met ons team. Medewerkers kennen elkaar en de klanten. Zo voelen ze zich betrokken bij het leveren van een goede prestatie voor u. En houden we de tevredenheid hoog: bij u en bij onze medewerkers.

Historie Claassen Logistics
De historie van Claassen Logistics start in 1850 met een lijndienst van Tilburg naar ‘s-Hertogenbosch. Begonnen met paard en wagen, is in 1911 de eerste vrachtwagen een feit. Na de Tweede Wereldoorlog verruimt Claassen Logistics het werkgebied met transport en distributie in heel Nederland. Inmiddels regelen we vanuit Tilburg en Meppel distributie, transport, warehousing en overige logistieke diensten.

Hofleverancier
In 2000, bij het 150-jarige jubileum, werd Claassen Logistics “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. In 2002 ontving onze organisatie de titel ”Beste dienstverlener van Tilburg” en in 2009 kregen we de titel “Beste Leerbedrijf van de branche”. Bekroningen op het harde werk van alle medewerkers binnen ons transportbedrijf.

Als logistiek partner biedt Claassen Logistics MKB-bedrijven een compleet logistiek dienstenpakket. Dat doen we in zowel de Benelux als in Europa. Wij bieden u een totaaloplossing, waarbij u altijd kunt rekenen op een professionele en efficiënte aanpak. Claassen Logistics heeft al sinds 1850 ervaring op het gebied van logistiek en transport.

Specialist in 24-uurs Benelux Distributie
Claassen heeft een groot volume in Benelux en Europa distributie. Samen met onze efficiënte werkwijze, bieden wij u onze logistieke diensten aan tegen een concurrerende prijs. Claassen Logistics heeft 300 werknemers, 110 wagens en gemiddeld 1700 orders per dag. Hierdoor is onze capaciteit groot genoeg om voor ieder (internationaal) bedrijf de gewenste distributie te verzorgen. Claassen Logistics onderscheidt zich door u te ontzorgen met een compleet pakket logistieke diensten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Claassen Logistics neemt deel aan meerdere initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Alles is gericht op het sparen van het milieu en kosten. Daarnaast dragen wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uit in onze bedrijfsvoering en zijn we een erkend leerbedrijf. Zo houden we oog op de wereld om ons heen.


Contactgegevens
Asteriastraat 8
5047 RM Tilburg
T: 013-5720500 / 06-53861309
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1850
Vestigingen: -
Jaaromzet: -