< Terug naar alle leden

Alzon Zonwering Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

Ben je op zoek naar goede zonwering? Alzon Zonwering is een winkel in Tilburg in zonwering en aanverwante producten. In de showroom in Tilburg toont Alzon Zonwering diverse zonwering oplossingen. Je treft in Tilburg bij Alzon Zonwering zonneschermen zoals knikarm schermen en uitvalschermen, maar ook voert Alzon Zonwering andere zonwering oplossingen zoals markiezen, rolluiken, jaloezieen, rolgordijnen en vouwgordijnen.
Elke situatie vraagt om een andere oplossing en Alzon Zonwering uit Tilburg adviseert je hierin graag. Zonwering voor het terras vraagt om een andere afscherming dan de woonkamer, Alzon Zonwering uit Tilburg heeft ruime ervaring met deze vraagstukken. Je kunt het bij Alzon Zonwering kopen in Tilburg, of het nu gaat om een zonnescherm, parasol of lamellen. Het adres waar je Alzon Zonwering vindt is; Goirkestraat 24 in Tilburg.

Algemeen
Al ruim 40 jaar zijn wij specialist in zonwering. In ons ruim gesorteerde assortiment binnen- en buitenzonwering vindt u onder meer lamellen, rolgordijnen, markiezen en rolluiken. Dit is slechts een greep uit onze collectie! Zelfs voor uw schuine dakramen hebben wij met Velux zonwering een oplossing in huis.

Specialiteiten
U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Niet voor niets krijgt u een jarenlange garantie op onze producten. Het opmeten is geheel kosteloos. Onze eigen montagedienst zorgt voor een vakkundige afwerking.

Tot slot
Voor een vrijblijvend advies bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt deze aan de Goirkestraat 24 te Tilburg.


Contactgegevens
Goirkestraat 24
5046 GK Tilburg
T: 06-26502750 / 013-5425180
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 1969
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -