< Terug naar alle leden

EG Retail (Netherlands) Branche: Facilitaire dienstverlening, Energie

Bedrijfsomschrijving

Euro Garages, gevestigd in Blackburn (UK), werd in 2001 opgericht door de broers Mohsin en Zuber Issa met de overname van één benzinebenzinestation in Bury, Greater Manchester. Sindsdien heeft Euro Garages zich ontwikkeld tot één van Europa's toonaangevende benzinepomp- en “convenience” retailers.

Naast een innovatieve aanpak van weg-gerelateerd winkelvastgoed, heeft Euro Garages spraakmakende relaties aangegaan met nationaal en wereldwijd erkende retail- en convenience-merken. We streven naar een uitstekende klantenservice, kwalitatieve producten en een breed scala aan faciliteiten, waar onze klanten hoge eisen verwachten van onze service stations en shops. Passie voor kwaliteit, gemak en klantenservice vormt de kern van Euro Garages.

Onze visie is om samen te werken met toonaangevende merkretailpartners om een brandstof-, convenience- en “food to go” aanbod van hoge kwaliteit te bieden dat de verwachtingen van de moderne consument overtreft.

Onze waarden en bedrijfsethiek sluiten nauw aan bij onze partnermerken:
* Marktbewustzijn met een proactieve commerciële ingesteldheid op consumententrends en -eisen.
* Consistent waarde en resultaten leveren aan aandeelhouders, stakeholders en partners.
* Een duurzaam bedrijfsmodel opbouwen door onze betrokkenheid in een up to date infrastructuur, onze mensen en systeeminvesteringen.
* Lokale gemeenschappen ondersteunen met het doel om individuen in staat te stellen te groeien, bij te dragen en te slagen.

Wat maakt ons anders?
Wij zijn een bewaker en een ambassadeur voor toonaangevende wereldwijde retailmerken op het gebied van brandstof, convenience en food-to-go.

We hebben een uitstekende track record in het bedienen van verschillende MOS-netwerken (Method of Site Operation) op verschillende Europese markten.

We leveren merkstandaarden en klantenservice die de markt voor zijn. Wij streven ernaar een 'best in class'-winkelbestemming te leveren die consistent is en de verwachtingen van klanten overtreft door middel van een merkbrandstof, uitgebreide convenience-winkel en een premium food-to-go-aanbod.

Milieu
In 2017 heeft Euro Garages £ 6 miljoen geïnvesteerd in de installatie van hernieuwbare energie in de UK. Er zijn zonnepanelen geïnstalleerd die meer dan 1,6 miljoen kilowatt aan energie genereren - genoeg om 400 huizen van stroom te voorzien - op meer dan een vijfde van onze stations. Meer dan 1.112.000 ton CO2-uitstoot zal jaar op jaar worden bespaard.

Andere kenmerken van de investering zijn technologieën die energie zuiniger gebruiken, zoals LED-verlichting en thermische zonne-energiesystemen die kunnen worden gebruikt om water te verwarmen. Het verminderen van het waterverbruik is een belangrijk onderdeel van de energiestrategie van Euro Garages, met efficiëntiemonitoring en waar mogelijk gebruik van regenwater.


Contactgegevens
Princenhagelaan 9
4813 DA Breda
T: 06-54247039
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1955
Vestigingen: 9
Jaaromzet: > €5.000.000