< Terug naar alle leden

MailCampaigns Branche: Marketing & communicatie, Online marketing

Bedrijfsomschrijving

Met MailCampaigns verstuur je gemakkelijk e-mail nieuwsbrieven in je eigen huisstijl. Het werkt simpel, snel en doeltreffend. Of je nu ZZP-er, webshopeigenaar, internetondernemer of marketing manager bent… maak, verzend en rapporteer je mailing campagnes in no-time en verhoog je omzet en klantcontact. Overtuig u zelf!

Wij zijn MailCampaigns. Jong, maar ambitieus en talentvol. Bescheiden, maar met een hoge lat. Fel op het werk, maar aardig voor elkaar.


E-mail marketing? Dat zoeken wij voor je uit.

Wij doen niet zomaar aan e-mail marketing. Wij werken met campagnes die zorgen voor resultaten, omzetgroei en een vlekkeloze reputatie van onze klanten. Want hun succes, is ons succes. Wanneer onze klanten achterover leunen of met een schuin oog meekijken, maken wij spetterende workflows en mailings. Wij helpen ze met strategieën en waar ze verder handen of ideeën tekort komen!

Thuis @MailCampaigns

In ons mooie pand in Breda is het soms een drukke boel, maar er hangt een informele en relaxte sfeer. Een fijne en moderne plek om samen te werken en te focussen op een strategie of campagne. En daardoor groeien we hard! Net zoals de resultaten van onze klanten.


Contactgegevens
Neerloopweg 19
4814 RS Breda
T: 085-4013899
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -