< Terug naar alle leden

Groeikompas Branche: Facilitaire dienstverlening, Secretariële ondersteuning

Bedrijfsomschrijving

Groeikompas ondersteunt zelfstandige professionals en kleine tot middelgrote ondernemingen bij een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Dit doen wij al ruim 10 jaar.

Kennis
Als directeur in het MKB of als zelfstandig professional ben jij het bedrijf. Maar moet je alles zelf doen? Zaken die buiten je corebusiness vallen, kosten veel energie. Groeikompas neemt die zaken graag van je over. Zo zijn we de flexibele schil van je bedrijf op de momenten dat je ons nodig hebt.
En je kunt weer door

Tijd
Is jouw week te kort en je to- dolijst te lang? We kijken met je mee waar de grootste werkdruk ligt. En hoe we je het beste kunnen helpen, zoals met het onderscheid maken tussen belangrijk en spoed. Daarmee zorgen we ervoor dat jij rust in het bedrijf en in het hoofd behoudt.
Doe waar je energie van krijgt

Groei
Groeien uit ambitie of uit noodzaak? Neem je de tijd om je groei te visualiseren en er plannen voor te maken? Of hol je hard om alles bij te houden en ben je ineens een maatje groter. We ondersteunen je bij elke soort groei. Zolang jij doet waar je goed in bent, floreert je bedrijf.
Vergeet niet te genieten


Contactgegevens
Paardeweide 3f
4824 EH Breda
T: 085-7325533
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000