< Terug naar alle leden

Verrassend Tilburg & meer Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Verrassend Tilburg & meer:
• organiseert personeels- en groepsuitjes op maat;
• regelt verrassende ontmoetingen met bijzondere mensen en bedrijven;
• opent deuren die normaal gesloten blijven;
• neemt je mee met ludieke, muzikale rondleidingen in de Spoorzone en de Piushaven;
• laat zien hoe oneindig veelzijdig Tilburg en omgeving is;
• zorgt voor creatieve workshops en gezellig vertier;
• geeft ingang tot bijzondere eet- en drinkgelegenheden..
& meer

Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes: Verrassend Tilburg & meer is opgericht door Saskia Bodelier. Het is Saskia’s passie om mensen tot elkaar te brengen. Dat deed ze eerst in Gambia en Nicaragua. Terug in Tilburg werkte ze in het welzijnswerk en daarna bij een maatschappelijk betrokken bank en bij de gemeente Tilburg. Ze ontwikkelde het project Verrijk je Wijk! en was medetrekker van de Social Sofa ofwel ‘de 1000 Benkskes’.

Verrassend Langstraat & meer
Behalve het ontmoeten van bijzondere stadsbewoners kun je ook op ontmoetingsreis naar mensen op het platteland van Brabant. Verrassend Langstraat & meer biedt een reis die jou leidt door het heden en verleden van de leer -en schoenindustrie in het gebied rond de Loonse en Drunense duinen. Ook voor verrassende fietsroutes met videomomenten of de foodroute langs de duinboeren kun je hier terecht. Zie voor deze en meer arrangementen deze site: Verrassend Langstraat & meer

& Meer
Naast het organiseren van bedrijfsuitjes met verrassende ontmoetingen is Saskia regelmatig gespreksleider voor diverse organisaties. Samen met haar broer Ralf bestiert ze het organisatiebureau Bodelier & Bodelier voor congressen en symposia. geïnteresseerd? lees hier wat zij voor je uit handen nemen.

Meer weten over Saskia Bodelier? Omroep Tilburg tv portretteerde haar in april 2015 in Powervrouw en de EO in het programma Geloof en een hoop liefde over de Social Sofa’s en wat ze van de toren roept over Tilburg.

Het team
Marieken Smeets-Bielars versterkt sinds 2019 het evenementenbureau. Marieken is journalist en videograaf. Naast haar inzet voor Verrassend Tilburg heeft ze haar eigen bedrijf voor creatieve promo’s: VideoNova. En ze is een kei in het maken en leiden van spelletjes!

ONTMOETINGEN
Een ijzersterke belevenis. Ontmoet bijzondere mensen achter deuren die voor anderen gesloten blijven. Ontmoet mensen met dromen en passies. De Paradijsvogels van Tilburg. Je gaat met adressen op pad, je wordt me open armen ontvangen en je komt met ervaringen naar buiten die je de rest van je leven bij blijven. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en bel aan!

RONDLEIDINGEN
Tilburg is dan misschien niet de mooiste stad maar wel eentje met karakter. Rauw, tegendraads, sociaal en muzikaal. Boek de ludieke muzikale rondleiding door de Spoorzone of de Piushaven. Combineer met een proeverij. Ga te voet, met de fiets of met de bus. We laten je in een Verrassend Tourtje Tilburg de stad aan alle kanten zien!

WORKSHOPS & TEAMBUILDING
Hoe kun je een groep laten samenwerken, binden, creëren en ook nog laten lachen?
We bieden vele groepsactiviteiten aan van gezellig, spannend tot serieus. Van vliegeren, dansen, spelletjes, debatteren tot bouwen met lego. Voor elke groep iets geschikts en anders maken we het op maat.

ZELFSHOP KERSTPAKKET
Beloon je medewerkers met een bijzonder eindejaarsgeschenk. Laat ze het kerstpakket zelf samen stellen op een sfeervolle kerstmarkt. Met dukaten wordt gewinkeld langs gezellige kraampjes. Met en glaasje in de hand, live muziek op de achtergrond en een lekker hapje binnen handbereik shop je je kerstpakket bij elkaar. Maar natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor het traditionele kerstpakket of een online keuzeconcept.

FIETSROUTES & MEER
Ontmoeten is onze rode draad. Zonder persoonlijk contact leer je de ander nooit kennen.
We doen dit in projecten en in opdracht op allerlei manieren. Van niets maken wij iets!


Contactgegevens
Strieckenlaan 3
5175 CJ Loon op Zand
T: 06-14635213
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: -
Jaaromzet: -