< Terug naar alle leden

Theaterfestival Boulevard Branche: Marketing & communicatie, Evenementen

Bedrijfsomschrijving

Theaterfestival Boulevard is hét stads- en zomertheaterfestival van Zuid-Nederland - iedere zomer, elf dagen, in de tweede week van augustus. Theaterfestival Boulevard combineert het avontuurlijke van producties op bijzondere locaties in en om de stad, met voorstellingen en concerten op het bruisende festivalplein aan de voet van de St. Janskathedraal en in de Bossche theaters en concertzalen.

Ons programma bestaat uit artistiek hoogwaardige en toegankelijke eigentijdse theater-, dans-, muziek- en muziektheaterproducties. Bijzondere activiteiten die inspireren, becommentariëren, aan het denken zetten en/of uitdagen. We kiezen daarbij niet voor vanzelfsprekendheid, maar selecteren juist de meest opvallende plannen van makers en gezelschappen uit Noord-Brabant, de rest van Nederland maar ook uit overige landen in Europa.

Theaterfestival Boulevard is ook een artistieke broedplaats: we leveren een flinke bijdrage aan de artistieke en professionele ontwikkeling van jonge en gerenommeerde podiumkunstenaars. Door hen op allerlei manieren te begeleiden en te ondersteunen in meerjarige trajecten.

Zo brengen we elf dagen lang makers, gezelschappen, een breed en gemêleerd publiek, subsidiënten en sponsoren, bedrijfsleven en overheden samen - in een ambiance van Brabantse gastvrijheid, gedreven door ons credo: Vier!


Contactgegevens
Sint Josephstraat 18
5211 NJ 's-Hertogenbosch
T: 073-6124505
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1985
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -