< Terug naar alle leden

Levelfour Networks Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Levelfour is een Access, Transport en Service Provider op het gebied van Glasvezel, netwerken, internet en telefonie. We bedienen Service Providers, wholesalers, resellers en retail ketens.

Onze missie
De missie bij de start van Levelfour Networks is om bedrijven op bedrijventerreinen in Nederland te voorzien van een betaalbare en toekomstbestendige breedband infrastructuur. Deze missie is uitgebreid met het op deze infrastructuur kunnen faciliteren van een aantrekkelijk dienstenaanbod. Met de missie als richtingevend kader heeft Levelfour zich ten doel gesteld om in de jaren 2019-2021 jaar op jaar te verdubbelen in ‘footprint ten opzichte van de situatie eind 2018 om een sterke marktpartij te zijn ten opzichte van de bestaande aanbieders.

Onze visie
De ontwikkeling van bestaande en nieuwe breedbandinfrastructuur naar ‘Next Generation Infrastructures’ wordt gezien als van groot strategisch belang voor de ontwikkeling van maatschappij en economie als geheel. Nederland neemt op dit terrein een koploperspositie in. Levelfour Networks baseert haar visie op de behoefte aan de beheersing van de gehele realisatieketen door één partij. Van initiatieven nemen tot exploitatie.

Onze strategie
Levelfour Networks hanteert een buy-and-build strategie. Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en richten we ons door middel van propositie-ontwikkeling en sales op de vergroting van de bezettingsgraad van de terreinen die in ons bezit zijn. In 2018 is door de acquisitie van de XRC groep mogelijk geworden dienst-proposities op onze netwerken onderdeel te laten worden van de strategie zodat er meer beïnvloeding (direct en indirect) mogelijk is op de verkoop van glasvezelaansluitingen.


Contactgegevens
Canadabaan 16
5388 RT Nistelrode
T: 088-2290499
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000