< Terug naar alle leden

XRC services Group Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

De XRC ICT Group verzorgt en ontzorgt IT- en Communicatiediensten voor Resellers & wholesale partners en hun eindklanten. Het unieke portfolio van de XRC ICT Group is ondergebracht in branchegerichte dienstenpakketten die uitsluitend via gecertificeerde partners worden verkocht.

Onder de XRC ICT Group vallen de volgende complementaire ondernemingen:
- XRC services, Sales & marketing voor de retail en horeca
- XRC concepts, software ontwikkeling
- XRC online, websites & webshops
- NXTcom, Internet- & Telecom Service Provider
- Westcomm, exclusieve ICT hard- & software distributie

De XRC ICT Group voorziet in het leveren van advies, hardware, software en (installatie)diensten op IT & Communicatie gebied binnen verschillende branches in Nederland, België en Duitsland. Of het nu gaat om de noodzakelijke dataverbindingen voor telefonie omgevingen, beveiligingssystemen, multimediadiensten, kassacommunicatie, pinautomaten, netwerkbekabeling, ICT beheer of servicediensten.

XRC services biedt u dit aan volgens ons unieke branchegerichte Connect portfolio's. Eén uniek totaal portfolio voor alle diensten die nodig zijn voor u als ondernemer.

Wij bieden totaaloplossingen aan binnen de branches voor onze partners gericht op o.a. Retail, hotels, horeca, recreatie, kantooromgevingen, scholen, de zorg, industrie(terreinen), bibliotheken en vele branches meer. Een overzicht van ons Connect portfolio vindt u hier: Connect Portfolio.

Dat betekent voor u dat u maar één leverancier nodig heeft voor al deze diensten. Eén contact, één contract! Daardoor bespaart u tijd, geld en kunt u zich meer focussen op uw core business!

Almere - Nistelrode - Schaijk -


Contactgegevens
Canadabaan 16
5388 RT Nistelrode
T: 088-2290499
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2007
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000