< Terug naar alle leden

Marcel Dassen Makelaars Branche: Bedrijfshuisvesting, Makelaardij

Bedrijfsomschrijving

Een reeds bekende naam die staat voor een frisse aanpak. De huizenmarkt van nu is immers totaal anders dan die van een paar jaar geleden. En we hebben het wel over de verkoop van uw huis, of de aanschaf van uw nieuwe droomstek. Dan verdient u het toch dat iedere stap soepel en snel verloopt?

Al meer dan 15 jaar ervaring in- en rondom Goirle. Wij kennen de mensen, de huizen, de straten, de scholen, de cultuur, de winkels, kortom alles wat u van een lokaal makelaarskantoor mag verwachten naast de kennis in vastgoed.

Onze jarenlange ervaring in aankoopbegeleiding, het verkoopproces en de taxatie vormt de basis. Daarbovenop komt het feit dat als u met ons zaken doet, u ervan op aan kunt dat afspraken worden nagekomen, we altijd goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want we geloven dat we alleen zo succesvol voor u kunnen zijn.

We durven dan ook gerust te zeggen dat er weinig makelaars zijn die zo’n uitgebreid netwerk hebben in en rondom Goirle/Tilburg. En dat zetten we graag voor u in.


Contactgegevens
Tilburgseweg 16
5051 AH Goirle
T: 013-5300600
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -