< Terug naar alle leden

Janse & Zeilstra Accountants en Belastingadviseurs Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

Administratiekantoor Janse BV voelt zich sterk verbonden met zijn relaties en medewerkers. We streven naar een langdurige relatie met beiden en we zijn er trots op dat we daar in de praktijk in slagen.

Wij bieden diensten als accountancy, belastingadvies, administratieve dienstverlening, loonadministratie en bedrijfsadvisering.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een schat aan informatie opgebouwd. We zijn in staat onze cliënten te bedienen op een wijze die bij hun past. Niet alleen bij de standaard ondernemingsactiviteiten, maar ook bij niet-alledaagse gebeurtenissen.

Onze in- en externe medewerkers zijn gemotiveerd en goed opgeleid. Regelmatig worden ze tijdens cursussen weer ‘bijgespijkerd’. Zo zijn wij in staat een kwalitatief goede dienstverlening aan te bieden.

In de loop der jaren hebben we een breed netwerk opgebouwd. Waar nodig werken we samen met specialisten van andere accountants- en belastingadvieskantoren; advocaten, notarissen, subsidieadviseurs, banken etc.

Vanwege onze aanpak en beperkte grootte zijn wij in staat om een persoonlijke en doortastende dienstverlening aan te bieden. Door onze samenwerking met professionele partijen kunnen we onze cliënten een multidisciplinair pakket bieden, waarbij we zelf steeds de touwtjes in handen houden.


Contactgegevens
Kerkstraat 71 A
5061 EH Oisterwijk
T: 013-5220783
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2009
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €250.000 - €500.000