< Terug naar alle leden

Dutch Safety Group Branche: Personeel & organisatie, Arbo

Bedrijfsomschrijving

BTB FIRE & MEDICAL SUPPORT
BTB Fire & Medical Support biedt opleidingen en diensten aan op het gebied van bedrijfshulpverlening. Wij verzorgen uw gehele bedrijfsveiligheid door daarnaast de controle, keuring en vervanging van uw veiligheidsproducten uit te voeren.

Wij ontzorgen uw organisatie met een eigen digitaal BHV portaal en nemen uw werkzaamheden omtrent de BHV administratie uit handen.

Met onze expertise leiden wij brandweerkorpsen op en organiseren en werken wij mee aan grootschalige hulpverleningsoefeningen. Bij werkzaamheden in besloten ruimtes verzorgen wij reddingsteams om de veiligheid te waarborgen. Onze brandwachten worden ingezet om de veiligheidsprocessen op uw werkterrein te controleren.

EVENT MEDICAL SERVICE - HULPVERLENING BIJ EVENEMENTEN
Event Medical Service (EMS) is gespecialiseerd in het organiseren van medische hulpverlening, brandbestrijding en technische hulpverlening van uw evenement.
Wij staan voor volledige professionele hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen.

Met de inzet van onze hulpverleners, voertuigen en verhuur van veiligheidsproducten ondersteunen wij honderden evenementen per jaar. EMS beschikt over een schat aan ervaring om de inzet volgens eisen en richtlijnen zo optimaal mogelijk in te vullen.

EMSCARE - UITZEND- & DETACHERINGSBUREAU
EMS Care is een uitzend- en detacheringsbureau voor medisch personeel, paramedica, veiligheidspersoneel en brandwachten die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, offshore en evenementenhulpverlening.

Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht voor het inlenen van personeel. Wij ontzorgen uw organisatie door ervaren en hoog kwalitatief personeel te leveren en de gehele administratie op ons te nemen.

Heeft u capaciteitsproblemen? Heeft u hulpkrachten nodig in de vakantieperiodes? Of kampt uw organisatie met ziekteverzuim van uw eigen personeel? EMS Care lost het graag met zorg en passie voor u op.


Contactgegevens
Loopkantstraat 2 E
5405 NB Uden
T: 0413-332152
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1997
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -