< Terug naar alle leden

Koninklijke Van Eerd Branche: Marketing & communicatie, Grafische industrie

Bedrijfsomschrijving

Koninklijke Van Eerd produceert verpakkingen voor de farmaceutische industrie, gemaakt van vouwkarton. Deze verpakkingen maken we in verschillende uitvoeringen. Van een eenvoudig langsnaad doosje tot een gecompliceerde doos met een interieur of ander binnenwerk, al dan niet voorzien van een label. Het basismateriaal is karton.

Van Eerd verzorgt daarnaast ook de opmaak voor diverse verpakkingen, bijsluiters, tubes en folies. Van Eerd begeleidt het hele drukwerkproces. We nemen de prepress werkzaamheden over, beheren de bestanden en zorgen ervoor dat de juiste bestanden op afroep ‘drukgereed’ klaar staan.

We beschikken over een modern machinepark en een ver doorgevoerde automatisering. Waar mogelijk standaardiseren we de processen. Het instellen en bedienen van de machines is grotendeels geautomatiseerd, net als de bewaking van de kwaliteit. De productie gebeurt in een tweeploegendienst. Indien nodig schakelen we over op een drieploegendienst. Alle bewerkingen worden in huis uitgevoerd, in principe besteden wij niets uit.


Contactgegevens
Wolterbeekstraat 30
5048 AX Tilburg
T: 013-4684951
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1919
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000