< Terug naar alle leden

franck custom made suits Branche: Lifestyle en retail, Beauty

Bedrijfsomschrijving

De investering in je persoonlijke presentatie kan daarom wel eens de beste investering in je carrière zijn. Want je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, zowel zakelijk als privé.

Kleding speelt daarbij een grote rol. Een zorgvuldig gekozen outfit bepaalt immers niet alleen hoe men bij anderen overkomt maar ook hoe men zich voelt. Kleding die goed past, jou goed staat en bovendien lekker zit, geeft je een sterk en zelfverzekerd gevoel. Of je nu naar een belangrijke zakelijke afspraak moet, naar een officiële opening of naar een andere (in)formele aangelegenheid.

Met ruim 20 jaar ervaring in de herenmode en gespecialiseerd in personal tailoring, adviseer ik mannen graag bij het versterken van hun persoonlijke presentatie. Aandacht, stijl en authenticiteit zijn hierbij mijn kernwaarden. Ervaar het gemak en de luxe van puur maatwerk. Ambachtelijk vervaardigde kledingstukken van Italiaanse en Engelse kwaliteitsstoffen garanderen optimaal draagcomfort.

Het is mijn passie, expertise en persoonlijke aandacht die ik inzet om de perfecte en ideale outfit voor jou te creëren. Met oog voor detail, voor je budget en voor je persoonlijke wensen.

Graag ontmoet ik je op locatie of verwelkom ik je in mijn studio te Loon op Zand op een moment wanneer het jou schikt. Geheel vrijblijvend laat ik alle mogelijkheden zien rekening houdend met de trends van nu en de stijl die jij! wilt uitstralen.


Contactgegevens
Oranjeplein 28
5175 BE Loon op Zand
T: 06-46700423
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2014
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -