< Terug naar alle leden

Restaurant Kok Verhoeven Branche: Meeting management en horeca, Restaurant

Bedrijfsomschrijving

Fijn dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken. Deze site geeft u een indruk van Kok Verhoeven, een bijzonder restaurant in hartje Tilburg.

Onze keuken staat onder leiding van Hans Verhoeven die met zijn passie voor koken steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties creëert. Naast de diverse visspecialiteiten met in het bijzonder de Fruits de Mer serveren wij ook heerlijke vlees-, en vegetarische gerechten. Onze gerechten worden ook bepaald door seizoensspecialiteiten.

Van huis uit heeft Hans geleerd om het de gast naar de zin te maken in de meest complete zin van het woord. Deze passie kan hij sinds oktober 2013 kwijt in zowel zijn Restaurant als Brasserij op het NS Plein.

Onze bediening staat onder leiding van Angela Verhoeven die samen met een professioneel en vakbekwaam team het onze gaten naar de zin maakt.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in ons Kok Verhoeven...

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 01.00 uur. Keuken geopend tot 22.00 uur.


Contactgegevens
NS Plein 32
5014 DC Tilburg
T: 013-5451088
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2004
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000