< Terug naar alle leden

OmniLAN Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, is onze specialiteit het ontwikkelen, leveren en adviseren van een breed scala aan producten en diensten voor de volledige integratie van alle mogelijke gebouw gebonden installaties tot een compleet systeem.
Dit doen wij op basis van onze visie dat alle producten en diensten die we in ons assortiment hebben als geheel moeten kunnen worden toegepast. Of het nu gaat over verlichting, verwarming, toegangscontrole, draadloos schakelen, bewakingscamera's, etc. Wij kunnen u een oplossing brengen voor alles wat daarmee samenhangt.
Onlosmakelijk verbonden met deze visie, is het onze overtuiging en eis dat alle toegepaste producten, technieken en systemen die wij aanbieden voldoende openheid moeten hebben om tot een echt open platform te komen. Dit houdt concreet in, dat wij ons niet vastleggen op één kwasie open systeem of protocol, zoals KNX/EIB, LonMark, BACnet, etc. Maar wij richten ons op de echt open en vrije protocollen zoals Ethernet TCP/IP, CAN, RS323, RS485, A-Bus, DSI, Dali, GSM, GPRS, etc.

Bovendien zijn wij in staat de door u al gedane investeringen en de eventuele toekomstige uitbreidingen naadloos te koppelen op bijv. KNX/EIB, LonMark, BACnet, etc, zodat er geen desinvestering plaats vindt. En uiteraard blijven we voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve ontwikkelingen binnen ons toepassingsgebied.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een speciale oplossing of een standaard applicatie, bij ons bent u aan het juiste adres !
Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.


Contactgegevens
Etruskenweg 32 A
5349 AZ Oss
T: 0412-751276
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2000
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -