< Terug naar alle leden

Internet4less Branche: ICT & Telecommunicatie, Telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

NTERNET4LESS levert in heel Nederland internet verbindingen met diensten. Hierdoor is het mogelijk om meerdere vestigingen middels private verbindingen met elkaar te koppelen. Dit kunnen wij over koper- en/of glasvezelverbindingen realiseren, afhankelijk van de bandbreedte en beschikbaarheid.

Wij kunnen tegen zeer scherpe tarieven internet verbindingen over glasvezel realiseren, omdat we altijd proberen meerdere ondernemers aan te sluiten op ons netwerk in dezelfde straat en/of regio. Diverse kosten worden dan gedeeld. Ondernemers in de buurt van het glasvezelnetwerk kunnen zonder lange wachttijd op het internet worden aangesloten. Indien ons netwerk binnen 25 meter voor uw deur aanwezig is, kan er een bedrijfsaansluiting worden verzorgd zonder gemeentelijke vergunningen aan te vragen en worden lange wachttijden voorkomen.

Bij uitbreiding en/of aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk zullen onze engineers de benodigde vergunningen aanvragen, benodigde materialen bestellen en de werkmappen voor de uitvoering samenstellen.


Contactgegevens
Eindstraat 6 6
5368 AT Haren
T: 073-7001400
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2001
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -